Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti voitosta – ”Nyt pitää taistella…”

Colorado Avalanchen Cale Makar.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä Dallas Starsilla oli loistava mahdollisuus katkaista ottelusarja Colorado Avalanchea vastaan ja edetä toista vuotta putkeen läntisen konferenssin finaaleihin. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan Avalanche katkaisi Starsin kolmen ottelun mittaisen voittoputken ja siirsi ratkaisun kuudenteen kamppailuun hienolla vierasvoitolla.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche teki melkoisen ryhtiliikkeen ja kaatoi Dallas Starsin hienolla esityksellä vieraskaukalossa. Avalanche haki Dallasista voiton selvin lukemin 5-3. Ottelusarjassa Pete DeBoerin valmentama Stars on vielä edellä voitoin 3-2. Ottelusarjan kuudes kamppailu käydään Denverissä, jossa Stars on voittanut kaksi aiempaa kohtaamista maalierolla 9-2.

Avalanchen ykköstähti ottelussa oli Cale Makar, joka iski otteluun kaksi maalia.

– Nämä kuolemanottelut ovat hienoja. Jokaisen on laitettava kaikki peliin. Nyt pitää taistella kaikista mahdollisista paikoista kaukalossa, kommentoi Makar.

Ottelun avauserässä Stars aloitti maalinteon, mutta toiseen erään lähdettiin tasatilanteesta Avalanchen tasoitettua pelin. Toisessa erässä nähtiin jälleen kaksi maalia, kun kotijoukkue karkasi toistamiseen johtoon, mutta erän loppupuolella vieraat nousivat tasoihin ennen päätöserää. Kolmannen erän ensimmäisen viiden minuutin aikana Avalanche karkasi 4-2 -johtoon, mutta Stars kavensi pelin. Lopullinen niitti vieraiden voitolle nähtiin reilut kolme minuuttia ennen päätöstä.

Alexandar Georgiev torjui voiton eteen 23 kertaa. Nathan MacKinnon iski 1+1 tehot. Artturi Lehkonen ja Casey Mittelstadt vastasivat muista vieraiden maaleista.

– Nyt olemme jälleen löytäneet tavan, jolla tulemme peleihin takaisin, vaikka olisimme tappiolla. Meillä on paljon luottamusta joukkueen sisällä. Nyt vaan pitää pelata vaihto kerrallaan. Jos pelaamme hyvin 60 minuuttia, niin olemme aina lähellä voittoa, kertoi maalivahti taiston tauottua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL