Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Supertähti päätti hurjan kamppailun MM-kisoissa!

Kanadan kapteeni John Tavares jääkiekon MM-kisoissa.
AOP

Jääkiekon MM-kilpailuissa nähtiin tiistaina ensimmäinen todella suuri yllätys, kun Kanadan maajoukkue hyytyi tasapeliin Itävaltaa vastaan. Ottelu oli historiallinen, sillä Kanada hukkasi ottelussa selvän johdon, mutta onnistui jatkoajalla kääntämään kamppailun nimiinsä.

Andre Tourignyn valmentama Kanadan jääkiekkomaajoukkue kaatoi jääkiekon MM-kilpailuissa Itävallan vasta jatkoajan jälkeen. Kanada kaatoi Itävallan lopulta 7-6 -lukemin käsittämättömän kamppailun jälkeen.

Kanadan sankariksi nousi kapteeniksi turnaukseen valittu Toronto Maple Leafsin veteraanihyökkääjä John Tavares. Tavares purjehti kentän läpi ja pommitti ranteella kiekon ohi vahvan ottelun pelanneen David Madlenerin. 32-vuotias maalivahti edustaa ICE Hockey Leaguessa pelaavaa Vorarlbergia.

Ottelun varsinaisella peliajalla Kanada karkasi kahden ensimmäisen erän aikana vakuuttavaan 6-1 -johtoon, mutta kolmas erä oli todella erikoinen. Itävalta iski viisi perättäistä maalia ja nousi tasoihin joukkueen supertähti Marco Rossin osumalla viimeisellä minuutilla. Minnesota Wildia NHL:ssä edustava Rossi ohitti kiekonriiston jälkeen lähietäisyydeltä St. Louis Bluesia edustavan Jordan Binningtonin. Kanadalaismaalivahdille kertyi ottelussa 15 torjuntaa.

Itävallan ykköstähti kolmannessa erässä oli tehot 2+1 iskenyt Peter Schneider ja 1+2 tehot laukonut Dominic Zwerger. 27-vuotias Zwerger iski NL:ssä Ambri-Piottan riveissä neljä maalia ja yhteensä 22 tehopistettä tällä kaudella.

Kanada kohtaa tällä viikolla MM-kisoissa vielä Norjan, sekä Suomen ja Sveitsin viikonloppuna. Itävalta pelaa torstaina Suomea vastaan ja kohtaa kisaisäntä Tshekin perjantaina. Sunnuntaina on ottelu Norjaa vastaan ja alkusarja päättyy kamppailuun Iso-Britanniaa vastaan. Tässä ottelussa todennäköisesti ratkeaa putoaja A-lohkosta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024