Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton nousu! – nähdäänkö NHL:ssä historiallinen ottelusarja?

Jordan Staal
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ainakin toinen itäisen konferenssin toisen kierroksen ottelusarjoista venyy kuudenteen otteluun. Siitä piti huolen Carolina Hurricanes, joka ensimmäisen kahdesta tarvittavasta ryöstöstä runkosarjan voittanutta New York Rangersia vastaan. Hurricanes onnistui kääntämään tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatun ottelun nimiinsä Madison Square Gardenissa.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti todella vahvan kolmannen erän turvin voiton New York Rangersista. Hurricanes kaatoi Peter Lavioletten valmentaman joukkueen 4-1 -lukemin ja kavensi ottelusarjan voitot 3-2’n. Ottelusarjan kuudes ottelu pelataan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Raleighissa, jossa kaksi aiempaa ottelua ovat olleet maalin pelejä.

Ottelussa ensimmäinen erä oli maaliton Hurricanesin hyvistä paikoista huolimatta. Toisessa erässä Rangers karkasi alivoimalla johtoon ja näytti, että kotijoukkue menee menojaan. Kolmannen erän alussa Hurricanes järjesti kotijoukkueelle shokkihoitoa tekemällä kolme maalia ensimmäiseen kymppiin. Loppulukemat vierasjoukkue naulasi tyhjiin reilut kolme minuuttia ennen päätössummeria.

Hurricanesilta maalinteossa onnistuivat kapteeni Jordan Staal, venäläistähti Evgeny Kuznetsov, Jordan Martinook ja tyhjiin osunut tshekkihyökkääjä Martin Necas. Necas iski ottelussa 1+1 tehot ja Jack Drury syötti kaksi viimeistä maalia. Frederik Andersen torjui kamppailussa voiton eteen yhteensä 20 kertaa.

Igor Shesterkin pelasi vahvan ottelun Rangersin maalilla torjumalla yhteensä 24 kertaa. Joukkueen ainoan maalin laukoi kapteeni Jacob Trouba toisessa erässä alivoimalla.

NHL:n historiassa vain neljä joukkuetta on onnistunut kääntämään 3-0 -tappioaseman ottelusarjassa edukseen. Onko Hurricanesista viidenneksi hurjassa tempussa onnistuneeksi joukkueeksi?

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL