Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kova tuomio! – NHL-tähdelle jättimäinen pelikielto

Colorado Avalanchen Valeri Nichushkin ja Dallas Starsin Miro Heiskanen.
AOP

NHL:ssä todella kovaa jälkeä Colorado Avalanchen riveissä paukuttanut venäläishyökkääjä Valeri Nichushkin on saanut jättimäisen pelikiellon sarjalta. Kesken viime kevään pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjan Nichushkin hyllytettiin joukkueen toiminnasta ja nyt sama toistuu uudelleen.

Colorado Avalanchea edustava venäläishyökkääjä Valeri Nichushkin on saanut NHL:ltä kuuden kuukauden palkattoman pelikiellon. Syynä tähän on NHL:n pelaajien avustusjärjestelmän rikkominen. Venäläishyökkääjä on vastikään jäänyt huumetestissä kiinni ja on näin hyllytetty seuran toiminnasta.

Nichushkin siirtyi kesken viime kevään pudotuspelien NHL-pelaajien hoito-ohjelmaan alkoholin tai huumeidenkäytön johdosta.

Vuonna 1995 syntynyt venäläinen voimahyökkääjä on Dallas Starsin ykköskierroksen varaus kesältä 2013. Hyökkääjä siirtyi ilmaiseksi Avalanchen riveihin, kun ensimmäisten sopimusvuosien jälkeen Stars ei hyökkääjästä halunnut pitää kiinni. Nichushkin on Avalanche-kausillaan noussut yhdeksi NHL:n parhaista voimahyökkääjistä ja on tehnyt 289 otteluun joukkueen paidassa yhteensä 200 tehopistettä.

Tänä keväänä kesän 2022 Stanley Cup -mestari iski yhdeksän maalia kahdeksaan otteluun ja yhteensä kymmenen tehopistettä. Mestaruuskaudella hyökkääjä paukutti myös yhdeksän maalia ja yhteensä 15 tehopistettä.

Venäläishyökkääjällä on nykyistä kahdeksan vuoden sopimusta jäljellä vielä kuusi kautta kausipalkan ollessa reilut 6,1 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL