Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Murskavoitto! – Aleksander Barkov jatkoi hirmulyönnissä

Florida Panthersin Carter Verhaeghe ja Boston Bruinsin maalivahti Jeremy Swayman.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on pelattu toista kierrosta itäisen konferenssin osalta jo kolme ottelua ja kaksi hallitsevaa joukkuetta on käynyt jo selväksi. Florida Panthers onnistui lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa nappaamaan kotiedun takaisin ottelusarjassa Boston Bruinsia vastaan. Panthers raapi TD Gardenista vierasvoiton nimiinsä todella tylyllä esityksellä.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers oli tyly vieras Jim Montgomeryn valmentamaa Boston Bruinsia vastaan TD Gardenissa. Viime kevään pudotuspelit mukaan lukien joukkue nappasi jo kolmannen voiton pudotuspeleissä putkeen TD Gardenista kaatamalla Bruinsin tylyin 6-2 -lukemin. Panthers siirtyi ottelusarjassa 2-1 -johtoon ja seuraava ottelu on Bruinsin kauden kannalta todella merkittävä.

Ottelun avauserässä nähtiin Panthersin painostuksesta huolimatta vain yksi maali. Toisessa erässä Panthers iski kahdesti minuutin sisään, kun joukkue käytti neljän minuutin ylivoiman erinomaisesti hyödykseen. Päätöserässä vieraat lisäsivät johdon neljään maaliin illan kolmannella ylivoimalla. Tätä seurasi kaksi Bruinsin iskemää maalia ennen erän puolta väliä, mutta viimeisen kahden minuutin aikana kolmannessa erässä vieraat naulasivat vielä kahdesti kiekon maaliin.

Sergei Bobrovsky selvisi Panthersin maalilla jälleen todella kevyellä työmäärällä, kun torjuntoja kertyi 15 kappaletta. Vieraiden ykköstähti oli kolme syöttöpistettä kerännyt Matthew Tkachuk, joka jäi edellisessä ottelussa pisteittä. Evan Rodrigues iski kaksi maalia ja Aleksander Barkov sekä Oliver Ekman-Larsson keräsivät 0+2 tehot. Brandon Montour jatkoi maaliputkeaan kolmannen erän alun ylivoimamaalilla.

Jeremy Swayman jatkoi Bruinsin maalilla, vaikka yhdysvaltalainen vaihdettiin edellisessä ottelussa sivuun. Swayman päästi viisi maalia ja torjui yhteensä 27 kertaa. Kotijoukkueen maalit menivät 1+1 tehot tehneen Jake DeBruskin ja Jakub Laukon nimiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL