Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti tylyssä lyönnissä! – Kanadan ottelusarja tasavoitoissa Albertaan

Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä hurjassa lyönnissä ollut Edmonton Oilers onnistui nappaamaan tarvittavan vierasvoiton Vancouver Canucksia vastaan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelusta saatiin ensimmäisen kamppailun tavoin maalijuhlat aikaiseksi, mutta tällä kertaa Oilers ei menettänyt isoa johtoa. Oilers ei johtanut varsinaisella peliajalla kamppailua kertaakaan.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers terävöitti merkittävästi pelaamistaan ottelusarjan toiseen kamppailuun Rick Tocchettin valmentamaa Vancouver Canucksia vastaan. Tällä kertaa Oilers onnistui voittamaan maalijuhlat, kun ottelu venyi jatkoerään ja vierasjoukkue oli parempi 4-3 -lukemin. Ottelusarjan voitot ovat tasan 1-1 ennen sarjan siirtymistä Oilersin kotikentälle.

Ottelun avauserässä nähtiin kaksi ylivoimamaalia, kun Canucks karkasi neljän minuutin jälkeen johtoon, mutta erän puolivälissä Oilers tuli tasoihin. Toisessa erässä nähtiin kolme maalia ja näistä kaksi meni kotijoukkueen nimiin. Kolmannen erän alussa Oilers nousi tasoihin, kun joukkueen supertähti niittasi läpiajosta kevään toisen osumansa. Jatkoerää kamppailussa pelattiin vain reilut viisi minuuttia ennen ratkaisua.

Oilersin sankariksi nousi kanadalaispuolustaja Evan Bouchard, jonka veto painui Canucks-pelaajien kautta ohi loistavasti jälleen torjuneen Arturs Silovsin. Latvialaismaalivahti torjui kamppailussa yhteensä 27 kertaa, kun Stuart Skinnerille kertyi Oilersin maalilla 16 torjuntaa.

Oilersin kapteeni Connor McDavid pelasi kevään neljännen kolmen pisteen ottelun iskemällä 1+3 tehot. Pientä iskua ensimmäisessä kamppailussa saanut Leon Draisaitl iski McDavidin tavoin neljä tehopistettä. Kotijoukkueen puolustaja Nikita Zadorov onnistui jälleen maalinteossa ja iski samalla 1+1 tehot. J.T. Miller syötti kaksi maalia ja ruotsalaistähti Elias Pettersson avasi pudotuspelien maalihanat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL