Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolinan kausi lähellä päätöstä – NY Rangers venyi taisteluvoittoon

New York Rangersin Artemi Panarin lähentelee 120 tehopisteen rajaa.
AOP

NHL:ssä on ensimmäinen toisen kierroksen ottelusarjoista lähellä katkaisua, sillä runkosarjan voittanut New York Rangers nappasi jo kevään seitsemännen voiton putkeen. Rangers kaatoi ottelusarjan ensimmäisessä vierasottelussa Carolina Hurricanesin jatkoerään venyneessä ottelussa. Rangersilla on sarja katkolla jo seuraavassa kamppailussa.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers jatkoi voitokasta kevättään kaatamalla Carolina Hurricanesin jo kolmatta kertaa putkeen. Toisen ottelun tavoin kolmas ottelu venyi jatkoerään ja tälläkin kertaa Rangers poistui voittajana. Rangers kaatoi Rod Brind’Amourin valmentaman miehistön 3-2 -lukemin.

Ottelun varsinaisella peliajalla Rangers oli lähellä voittoa, sillä Hurricanes nousi kamppailussa tasoihin reilu minuutti ennen päätössummeria ilman maalivahtia syntyneellä osumalla. Kotijoukkue karkasi avauserässä johtoon, mutta vieraat nousivat toisessa erässä alivoimalla tasoihin. Kolmannen erän alussa Rangers karkasi johtoon kanadalaistähden upealla laukauksella.

Lopulta jatkoerässä ratkaisu syntyi heti toisella minuutilla Rangersin venäläistähti Artemi Panarinin toimesta. Panarin iski kevään neljännen maalin. Muut vieraiden maalit menivät Chris Kreiderin ja Alexis Lafrenieren nimiin. Uskomatonta kevättä pelaava Vincent Trocheck syötti ottelussa kaksi maalia. Panarin ja Lafreniere iskivät 1+1 tehot. Igor Shesterkin torjui jälleen hurjan määrän laukauksia, sillä venäläinen koppasi yhteensä 45 kiekkoa voiton eteen.

Hurricanesin maalit menivät 1+1 tehot iskeneen Andrei Svechnikovin ja Jake Guentzelin nimiin. Sebastian Aho keräsi jälleen syöttöpisteen tililleen. Maalille vaihdettu Pyotr Kochetkov torjui yhteensä 22 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL