Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtivalmentaja tiesi syyn tappioon – ”Meillä ei ollut tarpeeksi energiaa…”

Jim Montgomery on Boston Bruinsin mies.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä pelattiin itäisen konferenssin puolella Florida Panthersin ja Boston Bruinsin välisen ottelusarjan toinen otatus Floridan osavaltiossa. Bruins vei ottelusarjan ensimmäisen kamppailun nimiinsä selvin lukemin, joten Panthersilla oli kaikki paineet sarjan toisen kamppailuun. Viime kesän Stanley Cup -finalisti kuitenkin onnistui siirtämään paineet sivuun ja pelaamaan korkeatasoista jääkiekkoa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers tasoitti ottelusarjan voitot 1-1’n Boston Bruinsia vastaan. Panthers murskasi Jim Montgomeryn valmentaman Bruinsin tylyin lukemin kotiyleisönsä edessä. Panthers oli tulikuumassa ja tappeluitakin sisältäneessä kamppailussa lopulta vahvempi 6-1 -lukemin.

Bruins karkasi Charlie Coylen maalilla avauserässä johtoon, mutta antoi toiseen erään kolme maalia. Päätöserässä Panthers teki vielä kolme maalia lisää ja pakotti Bruinsin vaihtamaan maalivahtia. Jeremy Swayman päästi kamppailussa neljä maalia ja torjui yhteensä 19 kertaa. Linus Ullmark koppasi kahdeksan kiekkoa ja taipui kahdesti.

Ottelun avauserästä alkaen Panthers karvasi todella korkealta ja pyrki pakottamaan Bruinsin riistoihin. Ottelussa taklattiin yli 140 kertaa, mikä väsytti varmasti kumpaakin joukkuetta.

– Työmäärä, mitä meillä on ollut viime aikoina alkoi pahasti näkymään tässä kamppailussa. Meillä ei ollut tarpeeksi energiaa tähän kamppailuun, kertasi päävalmentaja Montgomery ja viittasi seitsemän ottelun sarjaan Toronto Maple Leafsia vastaan ensimmäisellä kierroksella.

Ottelusarja jatkuu TD Gardenissa kahdella seuraavalla ottelulla. Bruins on voittanut tänä keväänä kaksi ottelua neljästä kotijäällään. Viime keväänä Panthersia vastaan Bruins voitti kaksi ensimmäistä kotiotteluaan, mutta hävisi viidennen ja seitsemännen kamppailun ottelusarjasta kotonaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL