Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalainen supertähti sai huimaa suitsutusta! – ”Hän on täydellinen pelaaja…”

Florida Panthersin päävalmentaja Paul Maurice.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä pelattiin itäisen konferenssin puolella Florida Panthersin ja Boston Bruinsin välisen ottelusarjan toinen otatus Floridan osavaltiossa. Bruins vei ottelusarjan ensimmäisen kamppailun nimiinsä selvin lukemin, joten Panthersilla oli kaikki paineet sarjan toisen kamppailuun. Viime kesän Stanley Cup -finalisti kuitenkin onnistui siirtämään paineet sivuun ja pelaamaan korkeatasoista jääkiekkoa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers tasoitti ottelusarjan voitot 1-1’n Boston Bruinsia vastaan. Panthers murskasi Jim Montgomeryn valmentaman Bruinsin tylyin lukemin kotiyleisönsä edessä. Panthers oli tulikuumassa ja tappeluitakin sisältäneessä kamppailussa lopulta vahvempi 6-1 -lukemin.

Panthersin ykköstähdeksi ottelussa nousi 2+2 tehot iskenyt Aleksander Barkov. Suomalaiskapteeni iski joukkueensa 2-1 -voittomaaliksi jääneen osuman toisessa erässä ja niittasi kolmannessa erässä Panthersin ensimmäisen ylivoimamaalin tällä kaudella Bruinsia vastaan.

– Hän on täydellinen pelaaja toimimaan kapteenina Panthersin organisaatiolle, kehui Maurice suojattiaan.

Panthersin kiekollinen huippupuolustaja Brandon Montour iski ottelussa 1+2 tehot ja Sam Reinhart syötti neljä maalia. Montour iski maalinsa päätöserässä alivoimalla Barkovin loistavasta esityöstä.

– Jos maksoit tänään tästä matsista, niin sait ainakin rahoillesi hitonmoisen vastineen, jatkoi Maurice.

Muut kotijoukkueen maalit menivät Steven Lorentzin, Gustav Forslingin ja suomalaishyökkääjä Eetu Luostarisen nimiin. Luostarinen iski kolmannessa erässä 4-1 -maalin, joka oli monipuoliselle hyökkääjälle kevään ensimmäinen. Anton Lundell keräsi ottelussa myös syöttöpisteen. Sergei Bobrovsky torjui kotijoukkueen maalilla voiton eteen vain 15 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL