Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaiset tylyinä! – Dallasille arvokas voitto

Colorado Avalanchen Valeri Nichushkin ja Dallas Starsin Miro Heiskanen.
AOP

NHL:ssä toinen pudotuspelikierros on käynnistynyt hienoilla otteluilla. Läntisen konferenssin runkosarjassa voittanut Dallas Stars otti makean voiton Colorado Avalanchesta toisessa kamppailussa. Stars tasoitti ottelusarjan voitot 1-1’n ennen kuin sarja siirtyy kahteen seuraavaan kamppailuun Denveriin.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars onnistui tällä kertaa hoitamaan kotiottelunsa Colorado Avalanchea vastaan. Stars kaatoi Jared Bednarin valmentaman miehistön selvin 5-3 -lukemin johdettuaan kamppailua jo 4-0 -lukemin. Ensimmäisessä ottelussa Stars menetti 3-0 -johdon, mutta tällä kertaa Avalanche ei maalia lähemmäs kirinyt.

Stars karkasi avauserässä johtoon ja lisäsi toisessa erässä johdon neljään maaliin. Avalanche teki kolmanteen erään kolme perättäistä maalia ja haki tasoitusta ilman maalivahtia. Lopulta kotijoukkue niittasi loppulukemat tyhjiin.

Starsilta suomalaiset olivat hirviömäisessä kunnossa, sillä Roope Hintz iski 1+3 tehot, Miro Heiskanen viimeisteli kaksi maalia ja Esa Lindell sinetöi voiton tyhjiin. Tyler Seguin vastasi Starsin 4-0 -maalista alivoimalla Thomas Harleyn esityöstä. Jake Oettinger torjui yhteensä 28 kertaa voiton eteen.

Avalanchelta maalinteossa onnistuivat Joel Kiviranta, Valeri Nichushkin ja Brandon Duhaime. Nichushkin ohjasi Artturi Lehkosen vedon ohi yhdysvaltalaismaalivahdin. Alexandar Georgieville kertyi ottelussa yhteensä 26 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL