Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Näytöt toi jatkosopimuksen! – NHL-joukkue pitäytyy tutussa miehessä

St. Louis Bluesin päävalmentaja Drew Bannister.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt St. Louis Blues on päätynyt kovaan ratkaisuun. Kesken kauden valmentajaa vaihtanut organisaatio pitäytyy jatkossakin samassa valmennuksessa, eikä katso vapaille markkinoille, vaikka erinomaisia vaihtoehtoja olisikin tarjolla.

Vuonna 2019 historiansa ensimmäisen Stanley Cupin voittanut St. Louis Blues pysyy jatkossakin tutussa valmennuksessa. Kesken tämän kauden valmentajaa vaihtanut Blues on tehnyt jatkosopimuksen Drew Bannisterin kanssa.

GM Doug Armstong antoi joukkuetta reilut viisi kautta palvelleelle Craig Berubelle kesken kauden ja palkkasi Bannisterin väliaikaiseksi päävalmentajaksi. Sopimus Bluesin ja Bannisterin välillä on kaksivuotinen.

Blues nappasi koko kaudella 43 voittoa ja keräsi yhteensä 92 pistettä. Voitoista 30 tuli Bannisterin alaisuudessa ja pisteistä 65, joten pysyminen tässä valmennuksessa on varsin perusteltua.

50-vuotiaalle entiselle huippupuolustajalle päävalmentajatehtävä NHL:ssä on kanadalaiselle ensimmäinen. Bannister pelasi urallaan NHL:ssä yhteensä 164 ottelua ja iski näihin 30 tehopistettä. Puolustaja edusti urallaan Tampa Bay Lightningia, Anaheim Ducksia, New York Rangersia ja Edmonton Oilersia. Bannister oli Lightningin kakkoskierroksen varaus kesältä 1992.

Bannister muistetaan myös ajastaan Suomessa, sillä kausilla 2002-03 ja 2003-04 puolustaja nähtiin SM-liiga kaukaloissa. Ensimmäisellä kaudella puolustaja edusti Oulun Kärppiä ja iski 41 otteluun 14 tehopistettä. Jälkimmäisellä kaudella Espoon Bluesia 36 ottelussa ja näihin syntyi kymmenen tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL