Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurja sopimus! – superlupaava NHL-tähti jatkosopimukseen

Chicago Blackhawksin saksalaishyökkääjä Lukas Reichel.
AOP

NHL:n heittopusseihin kolmen viimeisen kauden aikana lukeutunut Chicago Blackhawks rakentaa maltilla uutta tulemista. Viime kaudeksi organisaatio sai uuden kulmakiven joukkueeseen kanadalaisen tähtihyökkääjän muodossa. Ensi kaudellakaan organisaatiolle ei voi povata menestystä, mutta lähitulevaisuudessa kylläkin.

Luke Richardsonin valmennuksessa toisen kauden pelannut Chicago Blackhawks otti pelillisesti askeleen viime kaudella eteenpäin. GM Kyle Davidson on tehnyt määrätietoista työtä joukkueen rakennuksen kanssa ja se jatkuu myös tulevaisuuteen. Davidson antoi tiistaina joukkueen lupaavalle saksalaishyökkääjä Lukas Reichelille kahden vuoden jatkosopimuksen.

Reichelin jatkosopimuksen arvo on 2,4 miljoonaa dollaria, eli kaudesta hyökkääjä tienaa 1,2 miljoonaa dollaria. Sopimuksen päättyessä hyökkääjä on rajoitettu vapaa agentti, joten Blackhawks omistaa vielä kahden vuoden päästäkin Reichelin oikeudet.

Nurnbergin kaupungista kotoisin oleva laitahyökkääjä on 183 senttiä pitkä ja painaa 77 kiloa. 22 vuotta toukokuussa täyttävä saksalainen varattiin Blackhawksiin kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella vuorolla 17.

Reichel on kolmella NHL-kaudellaan pelannut yhteensä 99 ottelua ja iskenyt 12 maalia. Tehopisteitä on koossa 32 kappaletta. Menneellä kaudella hyökkääjä vietti NHL:ssä 65 ottelua iskien viisi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL