Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Dallas Stars jatkoon! – NHL-valmentajan uskomaton putki sai jatkoa

Vegas Golden Knightsin Adin Hill ja Dallas Starsin Radek Faksa.
AOP

NHL:ssä läntisen konferenssin runkosarjan osalta voittanut Dallas Stars jatkaa matkaansa toiselle pudotuspelikierrokselle. Stars kaatoi seitsemänteen otteluun venyneessä ottelusarjassa hallitsevan Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knightsin voitoin 4-3. Ottelusarjan viimeinen kamppailu Teksasin osavaltion sydämessä oli yhtä tiukka otatus kuin aiemmatkin kamppailut.

Pete DeBoerin uskomaton putki NHL:ssä sai jatkoa. Dallas Starsin päävalmentaja oli valmentanut ennen tätä kamppailua seitsemän kertaa pudotuspelien seitsemänsissä kamppailuissa ja poistunut aina voittajana.

DeBoerille ottelu oli uran kahdeksas pudotuspelisarjan seitsemäs kamppailu ja jälleen kanadalaisvalmentaja lähti voittajana ulos kaukalosta, kun Stars kaatoi Bruce Cassidyn valmentaman Vegas Golden Knightsin 2-1 -lukemin.

Stars matkaa NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeleissä toiselle kierrokselle ja kohtaa vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen, joka kaatoi Winnipeg Jetsin ensimmäisellä kierroksella tieltään viidessä ottelussa.

Starsin sankareiksi seitsemännessä kamppailussa nousivat 22 kertaa torjunut maalivahti Jake Oettinger ja voittomaalin kolmannen erän alussa uskomattomalla rystykäännöllä iskenyt Radek Faksa. Faksa palasi kokoonpanoon loukkaantumisien jälkeen ja oli heti ratkaisevassa roolissa. Faksan tähdittämä neloskenttä oli läpi ottelun yksi Starsin vahvimmista trioista.

Kotijoukkueen 1-0 -maalin iski kanadalaishyökkääjä Wyatt Johnston, joka iski myös viime keväänä Starsin ainoassa seitsemän ottelun sarjassa maalin seitsemänteen peliin. Stars kaatoi tuolloin Seattle Krakenin kotijäällään ja eteni Golden Knightsia vastaan läntisen konferenssin finaaleihin.

Golden Knightsin ainokainen meni toisessa erässä Brett Howdenin nimiin. Kanadalaishyökkääjä tasoitti ottelun toisen erän loppupuolella, jonka jälkeen ykkössentteri Jack Eichelilla oli vielä huima tilaisuus naulata vieraat edelle, mutta yhdysvaltalaistähti laukoi kiekon ohi tyhjästä maalista.