Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tehottomuus vaivasi! – Boston nappasi ensimmäisen kiinnityksen

Boston Bruinsin David Pastrnak ratkaisi ensimmäisen kierroksen ottelusarjan.
AOP

NHL:ssä viime kaudella koko runkosarjan voittanut Boston Bruins aloitti pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjan Florida Panthersia vastaan vieraista. Joukkueet kohtasivat toisensa viime keväänä ensimmäisellä kierroksella, jolloin seitsemän ottelun mittaisessa sarjassa Panthers oli vahvempi. Panthers nousi 3-1 -tappioasemasta sarjavoittoon.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins käytti hienosti hyödykseen pelirytmiä ja voitti toisen kierroksen avausottelussa Florida Panthersin. Bruins oli Paul Mauricen valmentamaa ottelusarjan suursuosikkia vahvempi 5-1 -lukemin. Bruinsin ensimmäisen kierroksen ottelusarja Toronto Maple Leafsia vastaan päättyi viikonloppuna, kun taas Panthersilla oli yli viikon tauko peleistä, sillä joukkue murskasi Tampa Bay Lightningin viidessä ottelussa tieltään.

Kamppailussa avauserä oli maaliton, mutta kotijoukkue karkasi toisessa erässä johtoon. Panthersin 1-0 -maalia seurasi kuitenkin viisi perättäistä Bruinsin iskemää osumaa. Vieraat johtivat kamppailua kahden erän jälkeen 3-1 -lukemin ja teki kaksi viimeistä maalia kolmanteen erään.

Bruinsin ykköstähti ottelussa oli yhdysvaltalaismaalivahti Jeremy Swayman, joka torjui erinomaisella tasolla läpi illan. Swayman koppasi yhteensä 38 laukausta. Viiteen edelliseen pudotuspeliotteluun maalivahti on päästänyt vaivaiset seitsemän maalia.

Vieraiden tehomies kenttäpelaajista oli 1+1 tehot iskenyt puolustaja Mason Lohrei ja 0+2 tehot kerännyt keskushyökkääjä Pavel Zacha. Nämä olivat ainoat kahden pisteen miehet vierailta. Swaymanin nollapelin vei yhdysvaltalaistähti Matthew Tkachuk. Sergei Bobrovsky torjui Panthersin maalilla yhteensä 24 kertaa ja päästi neljä maalia. Tkachuk keräsi tehotilastoon lukeman -3 tehdystä maalista huolimatta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL