Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton esityö! – NHL:n mestarisuosikille jälleen karu kohtalo

Boston Bruinsin David Pastrnak ratkaisi ensimmäisen kierroksen ottelusarjan.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä neljäs itäisen konferenssin joukkue on selvittänyt tiensä toiselle kierrokselle, kun Boston Bruins upotti seitsemännessä ottelussa Toronto Maple Leafsin. Tämä oli joukkueiden välillä jo neljäs kerta putkeen, kun Bruins onnistuu kääntämään seitsemännen ottelun edukseen.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins jatkaa NHL:n pudotuspeleissä matkaansa toiselle kierrokselle. Bruins kaatoi huippujännittävässä seitsemännessä kamppailussa Sheldon Keefen valmentaman Toronto Maple Leafsin jatkoerään venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin.

Bruins kohtaa toisella kierroksella Paul Mauricen valmentaman Florida Panthersin, joka on jo viikko sitten selvittänyt tiensä toiselle kierrokselle. Panthers kaatoi viime keväänä ensimmäisellä kierroksella Bruinsin seitsemässä ottelussa noustuaan Maple Leafsin tavoin sarjassa 3-1 -tappioasemasta tasoihin ja lopulta ohi.

Bruinsin sankariksi nousi tshekkiläinen tähtihyökkääjä David Pastrnak, joka viimeisteli ruotsalaispuolustaja Hampus Lindholmin upeasta esityöstä voittomaalin jatkoerän toisella minuutilla. Pastrnak sai päätylaudasta kimmonneen kiekon lapaansa ja ohitti vastustamattomasti Maple Leafsin maalilla pelanneen Ilya Samsonovin. Samsonov vaihdettiin seitsemänteen otteluun Maple Leafsin maalille Joseph Wollin loukkaannuttua edellisessä kamppailussa.

Varsinaisella peliajalla maalit nähtiin kolmannessa erässä. William Nylander laukoi erän puolivälissä Maple Leafsin johtoon, mutta Lindholm tasoitti hetkeä myöhemmin ja ottelussa edettiin jatkoerään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL