Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen ottelusarja käyntiin! – Carolina haastaa supertähtien NY Rangersin

New York Rangersin Ryan Lindgren ja Carolina Hurricanesin Nino Niederreiter.
AOP

NHL:ssä käynnistyy sunnuntai-iltana Suomen aikaa äärimmäisen mielenkiintoinen ottelusarja, kun koko runkosarjan voittanut New York Rangers kohtaa Carolina Hurricanesin. Rangers selvitti ensimmäisen kierroksen todella nopeaan tahtiin siinä missä Hurricanesikin. Ottelusarjassa kohtaa kaksi kiekollisesti todella laadukasta miehistöä, joten maalijuhlia voidaan nähdä.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers aloittaa ottelusarjan Rod Brind’Amourin valmentamaa Carolina Hurricanesia vastaan. Rangers selvitti ensimmäisellä kierroksella Washington Capitalsin suoraan neljässä ottelussa, kun taas Hurricanes kaatoi New York Islandersin viidessä kamppailussa.

Ottelusarjassa kohtaavat samalla Metropolien divisioonan kaksi kärkijoukkuetta. Rangers voitti koko runkosarjan, joten loogisestikin samalla Metropolien divisioonan ennen toiseksi sijoittunutta Hurricanesia.

Molemmista joukkueista löytyy tähtipotentiaalia, sillä Rangersin Artemi Panarin rikkoi runkosarjassa helposti sadan pisteen rajan ensimmäistä kertaa urallaan. Hurricanesissa suomalaistähti Sebastian Aho sai rinnalleen pelaajakaupan myötä Jake Guentzelin Pittsburgh Penguinsista. Sekä Aho, että Guentzel olivat vielä ensimmäisellä kierroksella hieman jäässä, mutta toisella kierroksella tehoja voidaan uskoa löytyvän.

Suomalaisia ottelusarjassa riittää neljä kappaletta. Kaapo Kakko edustaa Rangersia ja Ahon lisäksi Hurricanesia tähdittävät Teuvo Teräväinen sekä Jesperi Kotkaniemi. Maalivahtien taistelussa kohtaavat Igor Shesterkin, joka on yksi sarjan parhaista maalivahdeista sekä tanskalaisveteraani Frederik Andersen, jonka runkosarja meni täysin pilalle loukkaantumisen takia.

Ottelusarjaan suomalaiset jääkiekkofanit toivovat Hurricanesille menestystä, mutta Rangersin pelaaminen on korkeammalla tasolla kuin Hurricanesin, joten ottelusarjassa voitto menee kuudessa ottelussa Rangersille.

Mikäli suomalainen jääkiekkopuhe NHL:stä kiinnostaa, niin Kaukosenlaidalla NHL-podcast on ennakoinut tämänkin sarjan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL