Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomatonta draamaa NHL:ssä! – huippupelaaja jälleen sivussa kokoonpanosta

Winnipeg Jetsin Brenden Dillon Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen.
AOP

NHL:ssä pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa todella iso ottelu, kun Winnipeg Jets isännöi Colorado Avalanchea. Kyseessä on ottelusarjan viides kamppailu ja neljästä edellisestä kamppailusta kolme viimeistä on mennyt Avalanchen nimiin. Ainoastaan Winnipegissä pelattu ottelusarjan ensimmäinen ottelu on mennyt Jetsin nimiin.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets on todella tiukan paikan edessä NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeleissä. Jets on hävinnyt kolme ottelua putkeen ja tehnyt näissä Colorado Avalanchea vastaan yhteensä viisi maalia. Jared Bednarin valmentama miehistö on voitokkaissa otteluissa onnistunut tekemään yhteensä 16 osumaa.

Edellisessä kamppailussa Avalanche oli Denverissä vahvempi, kun Valeri Nichushkin iski uransa ensimmäisen hattutempun Avalanchen 5-1 -voitossa.

Jets joutuu lähtemään viidenteen otteluun ilman kahta merkittävää pelaajaa, kun luottopuolustaja Brenden Dillon missaa toisen ottelun putkeen käsivamman takia. Lisäksi venäläishyökkääjä Vladislav Namestnikov on sivussa.

Dillon paikan kokoonpanossa ottaa kevään ensimmäisen ottelunsa pelaava Colin Miller, joka siirtyi Jetsiin maaliskuun alun siirtojen takarajalla. Namestnikovin paikan ottaa 22-vuotias Cole Perfetti, joka pelaa uransa ensimmäisen pudotuspeliottelun. Perfetti iski 38 pistettä runkosarjan 71 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL