Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kokenut NHL-valmentaja antoi kehuja – ”Hän löi luukut kiinni…”

Dallas Starsin Jake Oettinger juhlii voittoa.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin tällä kaudella runkosarjassa voittanut Dallas Stars teki todella jykevän reissun Yhdysvaltain kasinokaupunkiin. Stars nappasi NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kahdesta vierasottelusta hallitsevaa Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knightsia vastaan voitot. Ottelusarja on tasatilanteessa voittojen osalta neljän pelatun kamppailun jälkeen.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars otti maukkaan vierasvoiton NHL:n pudotuspeleissä. Stars kaatoi Bruce Cassidyn valmentaman Vegas Golden Knightsin 4-2 -lukemin ja tasoitti ensimmäisen ottelukierroksen sarjan voitot 2-2’n.

– Kun katson meidän koppiin, niin ole lainkaan yllättänyt, että tulimme sarjaan takaisin mukaan. Meidän pelimme oli hyvää Dallasissa, mutta ottelut eivät menneet kuten olisimme halunneet. Sarjat saattavat mennä niin monella eri tavalla. Joukkueet ovat tulleet 3-1’stä ja 3-0’sta takaisin mukaan. Sarjat eivät ole ohi, kunnes luovutat, kertoi Starsin ykkösmaalivahti Jake Oettinger.

Oettinger torjui ottelussa 32 kertaa ja nappasi toisen perättäisen voiton yli 30 torjunnalla. Starsilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Ty Dellandrea, Evgenii Dadonov, Roope Hintz ja Wyatt Johnston, jolle toisessa erässä syntynyt ylivoimamaali oli kevään kolmas.

– Tämä oli Oettingerin paras ilta tässä sarjassa. Kolmannessa erässä hän löi luukut kiinni ja otti useamman ison kopin, kehui DeBoer.

Golden Knights sai otteluun vahvan alun siirtymällä johtoon, mutta Stars tasoitti ottelun ennen toista erää. Toisessa erässä kotijoukkue karkasi uudemman kerran johtoon, mutta jälkimmäisellä kympillä vieraat onnistuivat kääntämään pelin johtoasemaksi. Kolmannessa erässä Stars suojasi johtoaan erinomaisesti ja niittasi loppulukemat tyhjiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL