Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Pettynyt NHL-tähti – ”Todella karu tappio…”

Toronto Maple Leafsin kanadalaispuolustaja Morgan Reilly.
AOP

NHL:n pudotuspelien yksi odotetuimmista ottelusarjoista on edennyt ratkaisuvaiheeseen. Tämä varmistui sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Boston Bruins nappasi toisen vierasvoiton putkeen Toronto Maple Leafsia vastaan. Bruins siirtyi ottelusarjassa 3-1 -johtoon ja tarvitsee vielä voiton jatkopaikan varmistamiseen.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins otti toisen voiton putkeen vieraskaukalosta Toronto Maple Leafsia vastaan. Bruins oli Sheldon Keefen valmentamaa miehistöä parempi 3-1 -lukemin ja siirtyi samoin lukemin ottelusarjassa johtoon. Ottelusarjan viides kamppailu pelataan TD Gardenissa Bruinsin kotiyleisön edessä.

Neljännessä kamppailussa Bruins karkasi avauserässä johtoon hyökkäysalueen kiekonriiston jälkeen. Toisen erän aikana vieraat onnistuivat kahdesti maalinteossa, kun joukkueen kärkihyökkääjät viimeistelivät maalit. Kolmanteen erään Maple Leafs vaihtoi maalivahtia ja onnistui kavennusmaalinteossa, mutta ei päässyt kahta maalia lähemmäksi.

– Todella karu tappio isoon kamppailuun. Meidän täytyy selvittää tarkoin, mitä osa-alueita meidän täytyy parantaa seuraavaan kamppailuun. Meidän täytyy mielestäni olla suoraviivaisempia. Lisäksi peliä pitää parantaa keskialueella, sillä Bruins on ollut siellä äärimmäisen hyvä, kommentoi Maple Leafsin kokenut kanadalaispuolustaja Morgan Reilly.

Maple Leafsin ainoasta maalista ottelussa vastasi kanadalaistähti Mitch Marner kolmannen erän alussa. Auston Matthews jätti ottelun kesken toisen erän jälkeen flunssan takia.