Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kovaotteinen NHL-tähti päätti – ”Aiomme parantaa tästä…”

Vegas Golden Knightsin Brayden McNabb ja Dallas Starsin Matt Duchene.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeleissä pelattiin todella isoista panoksista varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa. Vegas Golden Knights isännöi kevään ensimmäisessä kotiottelussaan pudotuspelisarjassa Dallas Starsia. Stars tarvitsi ottelusta voiton, jotta joukkueen urakka ei kasvaisi liian suureksi ottelusarjan voiton kannalta. Tällä kertaa ratkaisu haettiin jatkoerästä.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars nappasi pudotuspelikevään ensimmäisen voittonsa kaatamalla Vegas Golden Knightsin vieraissa. Stars oli vahvempi jatkoerään venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin ja kavensi ottelusarjan voitot 2-1’n.

Ottelun ensimmäinen 30 minuuttia oli täyttä Starsin hallintaa ja joukkue karkasikin 2-0 -johtoon. Ensimmäiseen 30 minuuttiin Stars johti laukauksia 30-10. Toisen erän loppupuolella Golden Knights nousi ottelussa tasoihin ja päätöserään lähdettiin 2-2 -tasatilanteesta vasten kenttätapahtumia.

Golden Knightsilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Jack Eichel ja Brayden McNabb. 1+1 tehot iskenyt McNabb on nosti koko pudotuspelien maalimäärän jo kahteen. Puolustaja iski voittomaalin ottelusarjan ensimmäisessä kamppailussa. Eichel iski 2-2 -tasoitusmaalin alivoimalla vastahyökkäyksestä. Logan Thompson torjui Golden Knightsin maalilla yhteensä 43 kertaa.

– Stars murskasi meidät aivan täysin. Thompson seisoi päällään koko illan ja antoi meille mahdollisuuden voittoon. Meillä ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä voittotaistelun suhteen tässä ottelussa. Me aiomme parantaa tästä ja olla parempia seuraavassa kamppailussa, kertasi kevään toisen maalinsa laukonut McNabb.

Starsille voiton ratkaisi ensimmäisen jatkoerän lopulla illan toisella maalillaan kanadalaishyökkääjä Wyatt Johnston. Miro Heiskanen iski joukkueen kolmannen maalin ottelussa. Jake Oettinger torjui voiton eteen yhteensä 32 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL