Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kanadalaistähti kertoi faktoja – ”Tätä se on just ollut läpi pudotuspelien…”

New York Islanders nollasi Seattle Krakenin.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa nähtiin lauantaina ensimmäinen ottelu, jossa jatkopaikka toiselle pudotuspelikierrokselle oli katkolla. New York Islanders isännöi Carolina Hurricanesia todella isossa ottelussa. Hurricanes oli voittanut ennen lauantain kamppailua kaikki ottelusarjan kolme ensimmäistä taistelua.

Patrick Royn valmentama New York Islanders otti tärkeän voiton Carolina Hurricanesista ja onnistui kaventamaan ottelusarjan voitot 3-1’n. Islanders oli jatkoeriin venyneessä kamppailussa vahvempi Rod Brind’Amourin valmentamaa miehistöä lukemin 3-2.

Islandersin sankariksi ottelussa nousi jatkoerässä voittomaalin laukonut Mathew Barzal, joka iski otteluun kaksi maalia.

– Loistava karvaus Bo Horvatilta ennen maalia. Tätä se on just ollut läpi pudotuspelien. Jos et saa kiekkoa haltuun, niin se pitää riistää itselle. Maaliin Robert Bortuzzolta tuli loistava laukaus viivasta ja pyrin vaan löytämään tien, jotta kiekon voi ohjata maaliin, kertasi ykköstähti maaliaan.

Islandersilta varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistui Barzalin lisäksi Jean-Gabriel Pageau. Kotijoukkueen maalilla venäläiskonkari Semyon Varlamov torjui 42 kertaa voiton eteen. Tanskalaisveteraani Frederik Andersen koppasi kiekon 33 kertaa vieraiden maalilla.

Varsinaisella peliajalla Hurricanesin maaleista vastasivat ylivoimalla Seth Jarvis ja Stefan Noesen. Jake Guentzel syötti Jarvisin avauserässä ja Teuvo Teräväinen keräsi syöttöpisteen Noesenin maaliin kolmannessa erässä. Noesen ohjasi taitavasti Teräväisen lähettämän kiekon maaliin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL