Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kanadalaistähti saa suitsutusta – ”Hän on ollut täysin käsittämätön…”

Boston Bruinsin Brad Marchand ja Jake DeBrusk.
AOP

NHL:n pudotuspelien yksi odotetuimmista ottelusarjoista on edennyt ratkaisuvaiheeseen. Tämä varmistui sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Boston Bruins nappasi toisen vierasvoiton putkeen Toronto Maple Leafsia vastaan. Bruins siirtyi ottelusarjassa 3-1 -johtoon ja tarvitsee vielä voiton jatkopaikan varmistamiseen.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins otti toisen voiton putkeen vieraskaukalosta Toronto Maple Leafsia vastaan. Bruins oli Sheldon Keefen valmentamaa miehistöä parempi 3-1 -lukemin ja siirtyi samoin lukemin ottelusarjassa johtoon. Ottelusarjan viides kamppailu pelataan TD Gardenissa Bruinsin kotiyleisön edessä.

Bruins karkasi ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä kolmen maalin johtoon ja piti kolmannessa erässä Maple Leafsin yhdessä maalissa. Kapteeni Brad Marchand iski ottelussa 1+1 tehot. David Pastrnak iski maalin yhdessä James van Riemsdykin kanssa. Jeremy Swayman koppasi yhteensä 24 kertaa kiekon voiton eteen.

– Hän on ollut täysin käsittämätön viime peleissä. Hän luo todella paljon positiivisia juttuja kaukalossa meille. Marchand tappaa jäähyjä ja on tehokas hyökkäyspäässä, vaikka pelaa isoja minuutteja illasta toiseen, kehui tshekkitähti Pastrnak joukkueen luottohyökkääjää.

Marchand on iskenyt ottelusarjan neljään kamppailuun kolme maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä.

Maple Leafsin maalilla aloitti Ilya Samsonov, joka torjui ottelussa 14 kertaa, mutta ei voinut maaleille käytännössä mitään. Kolmannessa erässä pelannut Joseph Woll koppasi yhteensä viisi laukausta. Maple Leafsin ainoan maalin viimeisteli kanadalaistähti Mitch Marner.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL