Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Saksalaistähti Los Angelesin riesana! – hurjat tehot murskavoitossa

Los Angeles Kings ei saanut Leon Draisaitlin Edmonton Oilersia kuriin.
AOP

NHL:n pudotuspelien ensimmäinen ottelukierros on edennyt puoleen väliin. Edmonton Oilers nappasi omassa ottelusarjassaan kotiedun takaisin Los Angeles Kingsiä vastaan. Oilers nappasi ensimmäisestä vierasottelusta voiton todella hienon esityksen päätteeksi ja jatkoi erittäin tehokasta peliä.

Kris Knoblauchin valmennuksessa hurjassa lyönnissä pelannut Edmonton Oilers siirtyi ottelusarjassa Los Angeles Kingsiä vastaan takaisin kuskin paikalle. Oilers nappasi vieraskaukalosta Jim Hillerin valmentamaa joukkuetta vastaan voiton tylyin 6-1 -lukemin. Oilers on tehnyt kolmeen otteluun yhteensä 17 maalia, mutta voittanut vain kahdesti.

Oilers aloitti ensimmäisen vierasottelun todella tehokkaasti iskemällä kolme maalia avauserään. Toisen erän alussa Kings nousi kahden maalin päähän, mutta Oilers karkasi kolmen maalin johdossa päätöserään. Viimeisen niitin vieraat voitolle iskivät erän alun ylivoimalla ja erän puolivälin jälkeen Oilers kaunisteli lukemia.

Oilersin ykköstähti ottelussa oli saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl iskemällä tehot 2+1. Kaksi maalia ottelussa meni myös kanadalaishyökkääjä Zach Hymanin nimiin, joka iski runkosarjaan yli 50 maalia. Hyman on tehnyt pudotuspeleihin yhteensä kuusi osumaa. Muut maalit menivät Evander Kanen ja tehot 1+2 iskeneen Connor McDavidin nimiin. Ryan Nugent-Hopkins syötti ottelussa kolme maalia.

Stuart Skinner torjui vieraiden maalilla 27 kertaa voiton eteen. Kingsin maalilla Cam Talbot torjui 34 kertaa. Drew Doughty vastasi Kingsin ainoasta maalista.