Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Colorado jälleen vahvempi – suomalaistähti onnistui maalinteossa

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen koki kovia.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä aletaan viikonloppuna ratkomaan ensimmäisiä sarjoja. Lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa sarjassa pelattiin yhteensä neljä kamppailua ja Denverissä Colorado Avalanche pelasi ottelusarjan kolmannen kamppailun Winnipeg Jetsiä vastaan. Ottelusarja oli kahden ensimmäisen ottelun osalta todella maalirikas ja sama tahti jatkui myös kolmannessa kamppailussa.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche jatkoi äärimmäisen tehokasta pelaamistaan NHL:n pudotuspeleissä. Avalanche iski jo kolmanteen perättäiseen otteluun vähintään viisi maalia Winnipeg Jetsiä vastaan. Avalanche oli kotiyleisönsä edessä Rick Bownessin valmentamaa Jetsiä vahvempi lukemin 6-2 ja siirtyi samalla ottelusarjassa 2-1 -voitoin johtoon.

Avauserässä kotijoukkue karkasi johtoon, mutta Jets karkasi toisessa erässä johtoon tekemällä kaksi maalia. Kolmannessa erässä Avalanche takoi yhteensä viisi maalia ja otti näin voiton selkein lukemin.

Ottelussa Avalanchen ykkössentteri Nathan MacKinnon oli jälleen tehokkaalla päällä iskemällä 1+1 tehot. Suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen iski kolmannen maalin näihin pudotuspeleihin kolmannen erän puolivälissä. Avalanchen tehomies ottelussa oli siirtojen takarajalla jättikaupassa Buffalo Sabresista Denveriin siirtynyt Casey Mittelstadt. Yhdysvaltalaishyökkääjä syötti kolme maalia. Mikko Rantanen keräsi ottelussa myös kaksi syöttöpistettä.

Avalanchen parjattu venäläismaalivahti Alexandar Georgiev torjui 22 kertaa voiton eteen. Jetsin maalilla Connor Hellebuyck kohtasi jälleen lähes 40 laukausta. Yhdysvaltalaismaalivahti torjui kamppailussa 34 kertaa. Vieraiden maaleista vastasivat puolustaja Josh Morrissey ja kokenut laitahyökkääjä Tyler Toffoli.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL