Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton siirto – NHL-joukkueelle uusi päävalmentaja

New Jersey Devilsin päävalmentaja Lindy Ruff.
AOP

NHL:ssä jälleen tällä kaudella ilman paikkaa pudotuspeleissä jäänyt Buffalo Sabres on tehnyt keväällä kovia ratkaisuja. Joukkue on antanut seuraa pitkään palvelleelle päävalmentajalle potkut ja palkannut uuden nimen ensi kaudeksi.

Buffalo Sabres antoi potkut keväällä päävalmentajana toimineelle Don Granatolle. GM Kevyn Adams on palkannut joukkueen päävalmentajaksi Lindy Ruffin, joka sai kesken tämän kauden New Jersey Devilsin peräsimestä potkut. Ruff on toiminut urallaan aiemmin Sabresin päävalmentajana ja on viimeisin valmentaja, jonka johdolla Sabres on nähnyt pudotuspelit.

– Kaikkien keskustelujen jälkeen tulin entistä varmemmaksi siitä, että Ruff on oikea henkilö viemään meidän organisaatiota eteenpäin, kommentoi Adams päävalmentaja palkkausta.

Warburgin kaupungista, Kanadan Albertan provinssista kotoisin oleva 64-vuotias valmentaja aloitti päävalmentajauransa Sabresissa kaudella 1997-98 oltuaan 37-vuotias. Sabresissa Ruff on palvellut yhteensä 1165 ottelussa ja näistä voittoon on päättynyt yhteensä 571 kamppailua.

Sabresin kanssa pudotuspeliotteluita Ruff valmensi 101 kappaletta ja näistä voittoon on päättynyt 57. Lähimpänä Sabres on käynyt mestaruutta kesällä 1999, mutta tuolloin joukkue taipui Dallas Starsille kuudessa ottelussa Brett Hullin laukomalla voittomaalilla.

Ruff on toiminut päävalmentajana NHL:ssä yhteensä 23 kaudella. Sabresin ja Devilsin lisäksi Ruff toimi Starsin päävalmentajana kaudesta 2013-14 kauteen 2016-17. Yhteensä valmennettuja pelejä NHL:ssä päävalmentajan paikalla on 1774.

Sabres on tällä hetkellä todella lahjakas joukkue, jossa on paljon odotuksia.

– Nyt joukkue on pitkälti samanlainen kuin silloin, kun oli täällä viimeksi. Tässä joukkueessa on paljon syvyyttä ja potentiaalia menestykseen, kommentoi Ruff.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL