Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Uskomaton paine tuotti tulosta! – Carolinalle toinen kiinnitys jatkopaikkaan

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho.
AOP

NHL:n pudotuspelit on käynnistyneet todella vahvasti Carolina Hurricanesin osalta. Hurricanes kaahasi kahdessa kotiottelussaan New York Islandersia vastaan kahden ottelun sarjajohtoon ennen kuin sarja siirtyy New Yorkin puolelle. Toinen osaottelu oli melkoinen taistelu, joka oli kääntyä Islandersin nimiin.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti pudotuspeleissä toisen voittonsa kaatamalla New York Islandersin Raleighissa. Hurricanes oli Patrick Royn valmennukseen kesken kauden siirtynyttä Islandersia vahvempi uskomattoman nousun jälkeen 5-3 -lukemin.

Ottelusarjan kaksi seuraavaa kamppailua pelataan New York Cityn Brooklynissä. Toiselle kierrokselle etenemiseen vaaditaan neljä voittoa.

Ottelussa Islanders johti toisessa erässä jo 3-0 -lukemin, mutta tämän jälkeen Hurricanes löi kaasupolkimen lattiasta läpi ja kurvaili tasoihin sekä ohi. Hurricanes nousi toisessa erässä kahden maalin päähän ja iski kolmannessa erässä neljä osumaa.

Hurricanesin ykköstähti ottelussa oli ykköskentän laitahyökkääjä Seth Jarvis, joka iski ottelussa 1+2 tehot. Jarvis iski 2-3 -kavennuksen kolmannen erän puolivälissä ja teki esityön Sebastian Ahon iskemään 3-3 -tasoitukseen vain 135 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä. Heti maalinjälkeisestä vaihdosta Hurricanes iski 4-3 -voittomaalin Jordan Martinookin toimesta ja talven tähtihankinta Jake Guentzel iski tyhjiin loppulukemat.

Aho iski ottelussa 1+1 tehot ja venäläistähti Andrei Svechnikov syötti kaksi maalia. Guentzel iski 1+1 tehot. Hurricanesin avausmaalista toisessa erässä vastasi ylivoimalla Teuvo Teräväinen. Suomalaisille maalit olivat pudotuspelikevään ensimmäiset.

Tanskalaismaalivahti Frederik Andersen torjui yhdeksän kertaa Hurricanesin maalilla. Semyon Varlamov koppasi vieraiden maalilla yhteensä 34 kiekkoa.