Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti nousi sankariksi! – ”Hurjat tehot…”

Auston Matthews on kauden 2020-2021 NHLn palkkakuningas
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa käynnistyi toinen ottelukierros ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs kohtasivat jälleen toisensa, mutta tällä kertaa kanadalaisryhmä onnistui kääntämään ottelun nimiinsä.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs tasoitti ottelusarjan voitot Jim Montgomeryn valmentamaa Boston Bruinsia vastaan. Maple Leafs nappasi hienon vierasvoiton TD Gardenissa 3-2 -lukemin ja ottelusarja siirtyy Kanadan puolelle voittojen ollessa 1-1.

Maple Leafsin ykköstähti oli voittomaalin kolmannen erän puolivälissä laukonut yhdysvaltalaistähti Auston Matthews. Matthews iski otteluun 1+2 tehot ja vietti näin kolmen tehopisteen iltaa. Ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa Matthews jäi tehopisteittä, kun Bruins oli 5-1 -lukemin vahvempi.

Kaksi muuta vieraiden maalia ottelusarjan toisessa kamppailussa menivät Max Domin ja kapteeni John Tavaresin nimiin. Domi iski ottelussa tehot 1+1. Ilya Samsonov jatkoi vahvoja otteitaan torjumalla voiton eteen yhteensä 27 kertaa.

Linus Ullmark torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 31 kertaa. Bruinsilta maalinteossa ottelussa onnistuivat maalitykki David Pastrnak ja Morgan Geekie. Kummallekin pelaajalle maalit olivat pudotuspelien ensimmäiset.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL