Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti paukutti käsittämättömät tehot! – mestarisuosikki murskavoittoon

Edmonton Oilersin Connor McDavid Los Angeles Kingsiä vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspelit ovat päässeet täyteen vauhtiin ja tiistaina on nähty tulessa kaikki joukkueet vähintään kerran. Viimeisenä matkansa kohti Stanley Cupia aloittivat Edmonton Oilers ja Los Angeles Kings, jotka kohtaavat jo kolmatta kevättä putkeen NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Kahdella edellisellä kerralla Oilers on edennyt jatkoon ja tälläkin kaudella tanssit lähtivät hyvin liikkeelle.

Kris Knoblauchin valmennukseen kesken kauden siirtynyt Edmonton Oilers otti todella hienon kotivoiton pudotuspelien avauksessaan Los Angeles Kingsistä. Oilers murskasi Jim Hillerin valmennuksessa olevan joukkueen 7-4 -lukemin.

Ottelussa Oilers karkasi parhaimmillaan jo 6-2 -johtoon, mutta Kings kiri kolmannessa erässä kahden maalin päähän mutta ei lähemmäksi.

Kotijoukkueen ykköstähti oli runkosarjassa hurjat sata syöttöpistettä kerännyt kanadalaiskapteeni Connor McDavid. McDavid syötti ottelussa viisi maalia. Kanadalaispuolustaja Evan Bouchard vietti ottelussa neljän syöttöpisteen iltaa. Miehet olivat tekemässä esityötä kolmannen erän alun maaleihin, jotka lopulta ratkaisivat ylivoimilla ottelun Oilersille.

5-2 -maali meni kanadalaistähtien esityöstä Leon Draisaitlin nimiin ja 6-2 -maali ottelussa kolmesti onnistuneen Zach Hymanin nimiin. Hyman rikkoi runkosarjassa 50 maalin rajapyykin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL