Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pelätty laitahyökkääjä onnistui NHL:n pudotuspeleissä! – mestarisuosikilta väkevä aloitus

New York Rangersin kolossihyökkääjä Matt Rempe.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on ensimmäisen kierroksen osalta itäisen konferenssin ensimmäiset ottelut pelattuna. New York Rangers aloitti vahvasti oman ottelusarjansa Washington Capitalsia vastaan nappaamalla hyvin normaalilla esityksellä kotivoiton. Rangersin supertähdet eivät vielä tehoilla juhlineet vaikka reilun kotivoiton Rangers ottikin.

Koko NHL:n runkosarjan voittanut New York Rangers aloitti pudotuspelit todella tylyllä tavalla. Peter Lavioletten valmentama miehistö nappasi tyylipuhtaan kotivoiton Washington Capitalsista. Rangers oli tulokasvalmentaja Spencer Carberyn luotsaamaa miehistöä parempi vahvan toisen erän ansiosta 4-1 -lukemin.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä Rangers laukoi kolme maalia nopeaan tahtiin. Capitals nousi toisessa erässä vielä kahden maalin päähän, mutta ei lähemmäksi koko ottelussa. Rangers teki lopulta kolmannen erän viimeisellä kympillä vielä yhden maalin ja kaunisteli lukemat.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Chris Kreider, Artemi Panarin, Jimmy Vesey ja Madison Square Gardenissa fanien suosikiksi noussut isokokoinen Matt Rempe. Lukuisia kertoja runkosarjan aikana tapellut monsterihyökkääjä iski toisen erän alussa Rangersin johtoon uransa ensimmäisellä pudotuspelimaalilla.

Igor Shesterkin oli erinomainen kotijoukkueen maalilla torjumalla yhteensä 20 kertaa voiton eteen. Ainut Capitalsin maali meni slovakialaispuolustaja Martin Fehervaryn nimiin. Erinomaisen runkosarjan torjunut Charlie Lindgren torjui vieraiden maalilla yhteensä 27 kertaa.