Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Utah sai NHL-joukkueen! – näin käy Arizona Coyotesille

Boston Bruins taipui vieraissa Arizona Coyotesille. Lawson Crouse ja Matias Maccelli juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä on julkistettu tieto siitä, että Utahin osavaltio saa NHL-joukkueen. Nykyinen NHL-joukkue Arizona Coyotes siirtyy Utahin osavaltion olympiakaupunki Salt Lake Cityyn. Coyotesin kohtalo mielenkiintoinen, sillä joukkue saattaa palata NHL-kartalle hyvinkin nopealla aikataululla.

Ryan Smithin omista SEG-yhtiö on ostanut Arizona Coyotesin jääkiekkotoiminnan ja ensi kaudesta alkaen Utah isännöi NHL-joukkuetta. Tällä hetkellä Utahin Salt Lake Citystä löytyy Utah Jazz NBA-joukkue koripallosarjassa, jossa pelaa suomalaistähti Lauri Markkanen.

Coyotesin pelaajat siirtyvät lainalle Utahin jääkiekkojoukkueeseen ja Coyotesin organisaatio jää omistaja Alex Meruelolle ei-aktiiviseen tilaan. Meruelolle NHL on antanut ehdon, jolla omistaja saa joukkueensa takaisin sarjaan. Tämä ehto on se, että Meruelo rakentaa NHL-standartit täyttävän areenan seuraavan viiden vuoden aikana Phoenixin metropolialueelle.

Tällä hetkellä Smithin omistama Smith Entertainment Group ei osaa kertoa joukkueelle nimeä, mutta suurella todennäköisyydellä joukkue on Utahin alla eikä kaupunki Salt Lake Cityn. Smith omistaa myös Jazzin, jonka kausikorttilaisilla on mahdollisuus ostaa kausikortteja myös jääkiekkojoukkueen otteluihin ensi kaudeksi ennen kuin muut pääsevät lippuihin käsiksi.

Suomalaisia Utahin joukkueessa pelaa ainakin Matias Maccelli. Aku Räty teki NHL-debyytin Coyotesin toistaiseksi viimeisessä NHL-ottelussa ja puolustaja Juuso Välimäellä katkeaa sopimus tähän kauteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL