Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmeita uutisia! – suomalainen NHL-tähti leikkaukseen

Philadelphia Flyers Rasmus Ristolainen
AOP

NHL:ssä jo vuosikymmenen pelanneen suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen kausi 2023-24 päättyi loukkaantumiseen. Suomalaispuolustaja pelasi uransa pienimmän ottelumäärän tällä kaudella loukkaantumisten takia. Runkosarjan päätyttyä tiedotettiin, että isokokoinen puolustaja tarvitsee leikkaushoitoa.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers jäi karvaasti ulos NHL:n pudotuspeleistä. Flyers piti pitkään suoraa pudotuspelipaikkaa hallussaan, mutta viimeisen kahden kuukauden aikana nähdyt heikot otteet tiputtivat joukkueen ulos NHL:n itäisen konferenssin kahdeksan parhaan joukosta.

Tämä tarkoitti myös sitä, että vielä uransa 11. kaudella suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen ei tule kokemaan pudotuspelejä. Tällä kaudella Ristolaiselle kertyi yhteensä 31 ottelua vammojen takia ja näissä syntyi yhteensä neljä tehopistettä.

Kolmella Flyersissa vietetyllä kaudella puolustaja on pelannut yhteensä 171 ottelua ja iskenyt kuusi maalia sekä yhteensä 40 tehopistettä. Tällä kaudella puolustaja pelasi viimeisen kamppailunsa helmikuun toisella viikolla ja oli tämän jälkeen sivussa lopuista runkosarjan otteluista.

Runkosarjan päätyttyä Flyers ilmoitti, että suomalainen tarvitsee käsivarteensa jänteeseen leikkaushoitoa. Leikkauksesta toipuminen vaatii kolme kuukautta ja puolustajan uskotaan olevan täysin toipunut syksyn harjoitusleirille.

Urallaan entinen ykköskierroksen varaus on pelannut NHL:ssä yhteensä 713 ottelua. Näissä turkulainen 30 vuotta syksyllä täyttävä lähes kaksimetrinen puolustaja on iskenyt yhteensä 285 tehopistettä.

Puolustajalla on Flyersin kanssa vielä kolme vuotta nykyistä sopimusta jäljellä. Ristolainen tienaa kaudesta 5,1 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL