Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kolminkertainen Stanley Cup -mestari sai jatkosopimuksen! – ”Hieno kiinnitys…”

Minnesota Wildin maalivahti Marc-Andre Fleury
AOP

NHL:ssä urallaan neljää organisaatiota edustanut kanadalaismaalivahti Marc-Andre Fleury on tehnyt vielä vanhoilla päivillään jatkosopimuksen. Fleury jatkaa Minnesota Wildin riveissä, jossa kanadalainen on pelannut reilut kaksi edellistä kautta.

Tällä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Minnesota Wild on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. John Hynesin valmentama joukkue kiinnitti kokeneen kanadalaismaalivahti Marc-Andre Fleuryn jatkosopimukseen. GM Bill Guerin antoi kolme Stanley Cup -mestaruutta urallaan voittaneelle maalivahdille vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka arvo on 2,5 miljoonaa dollaria.

Sorelin kaupungista, Quebecin provinssista Kanadasta kotoisin oleva Fleury oli Pittsburgh Penguinsin ykkösvaraus kesän 2003 NHL:n varaustilaisuudessa.

40 vuotta syksyllä täyttävä maalivahti on pelannut urallaan Penguinsin ja Wildin lisäksi Vegas Golden Knightsissa sekä Chicago Blackhawksissa.

Golden Knightsiin maalivahti siirtyi laajennusvaraustilaisuudessa Penguinsista ja maalivahti torjui uuden NHL-organisaation heti ensimmäisellä kaudellaan sensaatiomaisesti Stanley Cup -finaaleihin.

Kanadalainen on urallaan pelannut NHL:ssä huimat 1024 ottelua ja aloituksia on yhteensä 863 kappaletta. Voittoja Fleurylla on kasassa 561 kappaletta ja torjuntaprosentti on hurja 91,2. Nollapelejä kanadalainen on torjunut yhteensä 75 kappaletta. Näistä 44 on Penguinsista ja neljä on tullut Wildin riveissä.

Fleury jakaa ensi kaudella torjuntavastuun tämän kauden tavoin ruotsalaismaalivahti Filip Gustavssonin kanssa. Gustavssonilla on sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta. Maalivahdit tienaavat yhteensä 6,25 miljoonaa dollaria ensi kaudesta. Ruotsalainen huippulupaus Jesper Wallstedt kyttää AHL:n puolella Fleuryn paikkaa lähitulevaisuudessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL