Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Shokkiratkaisu NHL:ssä! – kovaa tulosta takonut päävalmentaja sai potkut

Don Granato on hyvä kehittämään nuoria pelaajia.
AOP

NHL:ssä jälleen pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Buffalo Sabres on päätynyt kovaan ratkaisuun. Organisaation GM:nä jo useamman kauden ajan toiminut Kevyn Adams on tehnyt tulevaisuuden valmentajien suhteen kovan ratkaisun.

Tälläkin kaudella pudotuspelien ulkopuolelle NHL:ssä jäänyt Buffalo Sabres aloittaa ensi kauden uudessa valmennuksessa. GM Kevyn Adams on antanut potkut päävalmentaja Don Granatolle, joten Sabresin tulee etsiä uusi valmentaja ensi kaudeksi.

– Haluan kiittää Granatoa hänen palveluksistaan Sabres organisaatiolle. Hän on ollut isona osana, kun useat pelaajat ovat kehittyneet paremmaksi. Hän on myös ollut iso osa sitä matkaa, mihin organisaatio on viimeisten kausien aikana kehittynyt kokonaisuutena. Meidän tavoitteet olivat kuitenkin olla haastajana kohti Stanley Cupia, eivätkä ne tavoitteet ikävä kyllä täyttyneet, kommentoi Adams.

Granato palkattiin kesken 2020-21 kauden Sabresin päävalmentajaksi. Ensimmäisellä kaudella Sabres voitti uudessa valmennuksessa yhdeksän ottelua ja keräsi yhteensä 21 pistettä. Kolmella täydellä kaudella 126’sta ottelusta 113 ottelua ja keräsi 250 pistettä. Granaton aikana Sabres ei kuitenkaan onnistut pudotuspeleihin etenemään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL