Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Supervahvistus hirmuiskussa! – NHL:n mestarisuosikki tyly vieras

Carolina Hurricanesin Jake Guentzel iski kaksi maalia vierasvoitossa.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva Carolina Hurricanes otti todella tylyn vierasvoiton NHL:ssä. Hurricanes oli päättämässä St. Louis Bluesin haaveita pudotuspelipaikan suhteen vieraskaukalossa. Hurricanes oli vahvempi Bluesin kannalta elintärkeässä ottelussa.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi todella makean vierasvoiton NHL:ssä. Hurricanes venytti voittoputkensa NHL:ssä jo neljän ottelun mittaiseksi kaatamalla St. Louis Bluesin. Hurricanes oli Drew Bannisterin valmentamaa miehistöä vahvempi 5-2 -lukemin.

Voitto oli Hurricanesille kuudes edelliseen seitsemään otteluun ja joukkue nousi vain pisteen päähän itäistä konferenssia johtavasta New York Rangersista, kun kummallakin on kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä.

Hurricanesin ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia kolmanteen erään iskenyt yhdysvaltalaistähti Jake Guentzel. Guentzel sinetöi kaksi maalia tyhjiin, kun 3-2 -tilanteessa Blues haki tasoitusmaalia ilman maalivahtia. Ykköskentän Sebastian Aho syötti maalin ja oikeassa laidassa viillettävä Seth Jarvis keräsi 1+1 tehot.

Muut vieraiden maalit menivät Jaccob Slavinin ja Jordan Martinookin nimiin. Slavin iski 1+1 tehot. Joukkueen maalilla tanskalaiskassari Frederik Andersen keräsi myös 0+1 tehot ja torjui voiton eteen yhteensä 29 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL