Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Korkeiden panosten yö! – NHL:n pudotuspelipaikat ratkeaa

Detroit Red Wings juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa isoista panoksista. Pudotuspelipaikat saattavat ratketa tai sitten niiden ratkaisu siirtyy torstain vastaiselle yölle. Lisäksi useat pudotuspeliparit NHL:n itäisessä konferenssissa saattavat saada sinetin, mikäli joukkueet pelaavat sopivalla tavalla ristiin.

NHL:n itäisessä konferenssissa on edessä todella mielenkiintoinen yö. Detroit Red Wings vierailee Montreal Canadiensin kotikaukalossa ja Washington Capitals kohtaa Philadelphia Flyersin niin ikään vieraissa. Mikäli molemmat joukkueet onnistuvat ottamaan voitot kamppailuistaan, niin Capitals menee pudotuspeleihin ja Red Wings sekä Flyers jäävät rannalle ruikuttamaan. Mikäli edes toinen joukkue ottaa omasta ottelustaan voiton, niin pudotuspeleihin pääsevät joukkueet ovat selvillä.

Mikäli Canadiens kaataa Red Wingsin ja Flyers nappaa suoran voiton Capitalsista kotiyleisönsä edessä, niin panoksia jää valtavasti runkosarjan viimeiselle kierrokselle itäisen konferenssin osalta. Tämä nostaa Flyersin kiinni pudotuspelipaikkaan, mutta antaa mahdollisuuden Pittsburgh Penguinsille nousta mukaan pudotuspeleihin, joka kohtaa merkityksettömiä otteluita pelaavan Toronto Maple Leafsin kotonaan.

Boston Bruins kohtaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa kotonaan Ottawa Senatorsin. Voitto Senatorsista tarkoittaa Atlantin divisioonan voittoa ja Tampa Bay Lightningin kohtaamista ensimmäisellä kierroksella. Mikäli Bruins häviää TD Gardenissa ottelunsa ja Florida Panthers kaataa Maple Leafsin kotonaan nähdään ensimmäisellä kierroksella jälleen Panthersin ja Lightningin välinen ottelusarja sekä Bruinsin ja Maple Leafsin kohtaaminen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL