Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen voitto! – hallitseva Stanley Cup -mestari varmisti pudotuspelipaikan

Vegas Golden Knights juhlii maalia Floridaa vastaan.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights on varmistanut paikkansa pudotuspeleihin tälläkin kaudella. Golden Knights murskasi kotiyleisönsä edessä viime vuosina pudotuspeleihin säntillisesti yltäneen Minnesota Wildin. Ero Golden Knightsin voiton myötä kasvoi viiteen pisteeseen konferenssin yhdeksättä sijaa pitävään St. Louis Bluesiin, jolla on enää kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights varmisti viimeisenä NHL:n läntisen konferenssin joukkueena paikan tämän kevään NHL:n pudotuspeleissä. Golden Knights kaatoi kotiyleisönsä edessä murskaavasti Minnesota Wildin. Golden Knights oli John Hynesin valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta 7-2 -lukemin.

Golden Knights on voittonsa myötä Tyynenmeren divisioonan neljäntenä ja joukkueella on vain yksi piste eroa kolmantena olevaan Los Angeles Kingsiin. Kummallakin joukkueella on kolme ottelua runkosarjaa jäljellä.

Divisioonan neljänneksi jäävä joukkue kohtaa todennäköisesti ensimmäisellä kierroksella läntisen konferenssin runkosarjan voittajan. Divisioonan kolmonen saa vastaansa joko Edmonton Oilersin tai Vancouver Canucksin.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa Wildia vastaan oli luottohyökkääjä Chanler Stephenson, joka syötti neljä maalia. Kakkoskentässä Stephensonin kanssa pelaava tshekkitähti Tomas Hertl iski maalin ja venäläishyökkääjä Pavel Dorofeyev iski 1+1 tehot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL