Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki tylynä isäntänä! – hallitseva Stanley Cup -mestari sai oppitunnin

Los Angeles Kings ei saanut Leon Draisaitlin Edmonton Oilersia kuriin.
AOP

NHL:n runkosarjaa on jäljellä enää vain viikon päivät. Se tarkoittaa sitä, että viimeiset pudotuspelipaikat on jaossa ja joukkueet ratkovat pudotuspelipareja ensimmäiselle kierrokselle. NHL:n läntisessä konferenssissa Edmonton Oilers taistelee vielä Tyynenmeren divisioonan voitosta ja mahdollisuus parani merkittävästi torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers otti maukkaan voiton NHL:ssä ja venytti voittoputken jo kolmen ottelun mittaiseksi. Oilers kaatoi kotiyleisön edessä hallitsevan Stanley Cup -mestarin Vegas Golden Knightsin. Oilers oli Bruce Cassidyn valmentamaa miehistöä vahvempi 5-1 -lukemin. ’

Tyynenmeren divisioonassa Oilers nousi 101 pisteeseen ja on kahdeksan pistettä Los Angeles Kingsiä edellä. Eroa divisioonan kärjessä olevaan Vancouver Canucksiin on neljä pistettä. Oilersilla on vielä viisi ottelua runkosarjaa jäljellä, kun Canucksilla otteluita on kolme.

Voitto varmisti myös sen, että Oilers pelaa kotiedun kanssa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Oilersin ykköstähti ottelussa oli saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl joka iski 1+1 tehopisteet. 1+1 tehot meni myös kanadalaishyökkääjä Zach Hymanin nimiin. Ryan McLeod iski ottelussa kaksi pistettä syöttämällä joukkueen kaksi ensimmäistä maalia. Ryan Nugent-Hopkins oli syöttämässä Hymanin ja Draisaitlin osumia.

Golden Knightsin maalista ottelun kolmannessa erässä vastasi alivoimalla Keegan Kolesar. Stuart Skinner torjui kotijoukkueen maalilla vain 17 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL