Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Ahosta Carolinan sankari! – Superhankinta iski häijyt tehot

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho iski 1+2 tehot Detroitia vastaan.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista taisteleva Carolina Hurricanes palasi voittojen tielle. Hurricanes kohtasi lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevan Washington Capitalsin. Ottelu oli vaiherikas, mutta vahvasti kotona esiintyvä Hurricanes otti lopulta voiton nimiinsä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes palasi NHL:ssä voittojen tielle. Hurricanes otti NHL:n runkosarjassa jo 48’n voiton ja säilytti eronsa Metropolien divisioonan kärjessä olevaan New York Rangersiin viidessä pisteessä. Hurricanes kaatoi Spencer Carberyn valmentaman Capitalsin 4-2 -lukemin.

Hurricanes oli ottelun alussa jo toista kertaa putkeen ongelmissa, sillä Capitals karkasi avauserässä kahden maalin johtoon. Toisessa erässä kotijoukkue kavensi eron maaliin ja lopulta kolmen maalin päätöserä käänsi ottelun Hurricanesille.

Kotijoukkueen voittomaalin laukoi suomalaistähti Sebastian Aho, jolle voittomaali oli jo kauden kymmenes. Ahon ketjukaveri Jake Guentzel oli ottelussa vahvassa vireessä iskemällä 2+1 tehot. Guentzel toi Hurricanesin peliin mukaan toisessa erässä ja viimeisteli loppulukemat tyhjiin. 2-2 -tasoitusmaali meni tshekkihyökkääjä Martin Necasin nimiin kolmannessa erässä ylivoimalla.

Hurricanesin maalilla Pyotr Kochetkov torjui voiton ja tarvitsi tähän vain 14 torjuntaa. Venäläismaalivahdille maalit onnistui tekemään Capitalsin venäläiskapteeni Alexander Ovechkin, joka nosti koko kauden maalisaldon 29 osumaan. Dylan Strome keräsi ottelussa kaksi syöttöpistettä. Stanley Cup -mestari Darcy Kuemper torjui vieraiden maalilla yhteensä 41 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL