Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ukko-Pekka Luukkonen jälleen huippuvireessä! – Buffalon superjuniori hirmulyönnissä

Philadelphia Flyers pysähtyi Buffalo Sabresin Ukko-Pekka Luukkoseen.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa käydään todella tiukkaa taistelua viimeisistä pudotuspelipaikoista. Yksi pudotuspeleihin vielä hamuavista joukkueista on Philadelphia Flyers. Vahvan kauden pelannut Flyers on kuitenkin kyykkäämässä ratkaisevalla hetkellä rajusti. Flyers kärsi jälleen tappion NHL:ssä, kun mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettänyt Buffalo Sabres nappasi hienon kotivoiton.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres otti maukkaan voiton NHL:ssä ja piti NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelun ennallaan. Sabres kaatoi vahvan esityksen päätteeksi John Tortorellan valmentaman Philadelphia Flyersin 4-2 -lukemin. Voitto oli Sabresille kauden 37. ja pisteitä joukkueella on koossa 77 pelatun ottelun jälkeen 79. Eroa viimeiseen villi kortti -paikkaan on vaivaiset neljä pistettä, mutta ottelut loppuu joukkueelta kesken.

Ottelun avauserässä Sabres karkasi johtoon, mutta toisessa erässä nähtiin kolme maalia. Flyers tuli toisen erän puolivälissä tasoihin, mutta kotijoukkue teki kaksi maalia erän viimeiseen kuuteen minuuttiin ja karkasi 3-1 -johdossa päätöserään. Kolmannessa erässä Flyers tuli maalin päähän, mutta ei onnistunut nousemaan tasoihin. Lopulta ottelu meni kahden maalin erolla kotijoukkueelle.

Sabresin maalilla Ukko-Pekka Luukkonen oli jälleen erinomainen torjumalla voiton eteen 32 kertaa. Voitto oli Luukkoselle runkosarjan 26. ja koko uran 46. Tällä kaudella Luukkonen on torjunut 16 eri ottelussa yli 30 kertaa.

Kotijoukkueen kenttäpelaajista kanadalaislupaus Jack Quinn iski kaksi maalia. Rasmus Dahlin ja Tage Thompson iskivät maalit mieheen. Zach Benson syötti kaksi maalia voimahyökkääjä Alex Tuchin tavoin. Vieraiden maaleista vastasivat Noah Cates ja 1+1 tehot iskenyt Owen Tippett. Tippett on iskenyt 28 maalia tällä kaudella. Ivan Fedotov torjui Flyersin maalilla yhteensä 14 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL