Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Miro Heiskaselta uskomaton esityö! – Dallas Starsilta myrskyvaroitus

Edmonton Oilersin Connor McDavid ja Dallas Starsin Miro Heiskanen.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin puolella nähtiin todellinen superottelu torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:n läntistä konferenssia johtava Dallas Stars isännöi Edmonton Oilersia. Ottelusta odotettiin todella kovaa taistoa, mutta Starsin ylivoima ottelussa vei mehut Oilersista.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars vankisti otettaan NHL:n läntisen konferenssin kärjessä. Stars otti jo kahdeksannen voiton NHL:ssä putkeen kaatamalla kotiyleisönsä edessä Edmonton Oilersin. Stars oli Kris Knoblauchin valmentamaa miehistöä parempi tylyin 5-0 -lukemin.

Voittoputki on Starsin seurahistorian pisin. Koskaan aiemmin Stars ei ole voittanut kahdeksaa ottelua putkeen NHL:ssä. Kahdeksan ottelun voittoputkessa jokainen voitto on tullut varsinaisella peliajalla. Maalisuhde voittoputken ajalta on vaatimaton 34-11.

Ottelun avauserässä Stars karkasi nopeaan tahtiin johtoon. Seuraavia maaleja saatiin odottaa toiseen erään, jossa kotijoukkue iski reiluun viiteen minuuttiin neljä maalia ja ratkaisi ottelun nimiinsä. Kolmannessa erässä Oilers sai parhaan mahdollisuuden maalintekoon ylivoimalla reilut viisi minuuttia ennen päätössummeria, mutta Stars kesti lähentelyt.

Starsin kirkkain tähti ottelussa oli tehot 1+2 iskenyt neloskentän tshekkihyökkääjä Radek Faksa. Entinen ykköskierroksen varaus iski Starsin 1-0 -maalin ja teki esityön kahteen toisen erän osumaan. Faksa on tehnyt tällä kaudella yhteensä 19 tehopistettä.

Starsin 2-0 -maali ylivoimalla toisen erän puolivälin jälkeen oli silkkaa taidetta, kun suomalaistähti Miro Heiskanen vapautti upealla poikkisyötöllä kanadalaissentteri Tyler Seguinin maalintekoon. Muut maalit ottelussa meni Sam Steelin, Jamie Bennin ja Wyatt Johnstonin nimiin. Kanadalaishyökkääjä iski ottelussa 1+1 tehot ja Steel syötti Faksan tekemän 1-0 -maalin.

Yhdysvaltalaismaalivahti Jake Oettinger torjui kamppailussa yhteensä 35 kertaa nollapelin eteen. Oettinger torjui NHL-uransa 10. nollapelin ja kolmannen tälle kaudelle sekä toisen putkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL