Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kymmenentuhatta katsojaa sitä todisti! – Liigan suurin mestarisuosikki nousi voittoon

Tapparan ruotsalaispuolustaja Tobias Ekberg iski joukkueen voittomaalin.
AOP

Liigassa polkaistiin perjantaina välierät käyntiin kahdella ottelulla. Tampereella kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Tampereen Tappara joutui todelliseen testiin Kuopion KalPan kustannuksella. KalPa selvitti tiensä välieriin kaatamalla runkosarjassa toiseksi sijoittuneen Tampereen Ilveksen viidessä ottelussa. KalPa haki perjantaina jo kevään kolmatta voittoaan Nokia Areenasta.

Rikard Grönborgin valmentama Tampereen Tappara aloitti väkevästi välieräsarjan Kuopion KalPaa vastaan. Tappara venyi ottelussa voittoon Petri Karjalaisen valmentamaa miehistöä vastaan 3-2 -lukemin. Ottelussa ratkaisu haettiin jatkoerästä ja ottelu ratkesi lopulta ajassa 75.50. Ottelua oli seuraamassa 10006 katsojaa.

Tapparan sankariksi ottelussa nousi videotarkastuksen jälkeen kokenut 30-vuotias ruotsalaispuolustaja Tobias Ekberg, joka iski kevään ensimmäisen osumansa ja toisen tehopisteen. Runkosarjassa Ekberg edusti Tapparaa 20 ottelussa ja iski näissä 1+2 tehot.

Varsinaisella peliajalla KalPa karkasi avauserässä alivoimalla johtoon Benjamin Korhosen osumalla. Maali oli vahvaa kevättä pelaavalle hyökkääjälle jo kolmas pudotuspeleissä. Toisessa erässä kotijoukkue iski kaksi pikamaalia, kun Nick Halloran ja Heikki Liedes iskivät maalit neljään minuuttiin. Tapparan johtoa ei kestänyt kuin puoli minuuttia ennen Anton Karlssonin iskemää 2-2 -tasoitusta.

Tapparan maalilla Christian Heljanko torjui yhteensä 32 kertaa. Yhdysvaltalaismaalivahti Stefanos Lekkas aloitti jo kahdeksannen ottelun tänä keväänä KalPan maalilla ja torjui 24 kertaa. Ottelusarja jatkuu lauantaina Kuopiossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga