Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan junnutähti nousi ratkaisijaksi! – välierät jatkuvat lauantaina

Pelicansin Aatu Jämsen laukoi joukkueensa voittoon.
AOP

Liigan välierät polkaistiin perjantaina käyntiin, kun kumpikin ottelusarja sai lähtölaukauksen. Perjantaina nähtiin vain kotivoittoja, sillä Tampereen Tappara kaatoi Kuopion KalPan kotiyleisönsä edessä ja samassa onnistui Lahden Pelicans. Pelicans nousi hienoon kotivoittoon Oulun Kärpistä ja piti kiinni kotiedustaan. Kotivoitto oli Pelicansille neljäs kevään viiteen kotiotteluun.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans nappasi maukkaan voiton Liigan välierissä. Pelicans kaatoi kotiyleisönsä edessä Ville Mäntymaan valmentaman Oulun Kärpät 2-1 -lukemin. Kamppailua oli seuraamassa reilut 3400 katsojaa.

Kamppailu oli odotetun tasainen ja ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä. Voittomaalin ottelussa laukoi kotijoukkueen huippulupaava Aatu Jämsen, jolle maali oli kevään kahdeksaan pudotuspeliotteluun vasta toinen. Vieraat hakivat tasoitusta viimeiset 65 sekuntia ilman maalivahtia, mutta sitä ei enää kampailussa nähty.

Kärpät sai otteluun vahvan alun, sillä oululaiset käyttivät heti ottelun ensimmäisen ylivoimansa hyödykseen avauserän puolivälin jälkeen. Kärppien kokenut ykkössentteri Joonas Kemppainen laukoi kevään neljännen osuman.

Toisessa erässä vuorostaan kotijoukkue onnistui ylivoimalla, kun Patrik Carlsson iski ajassa 33.22 tasoitusmaalin. Maali oli ruotsalaiselle kevään kolmas. Carlsson onnistui tekemään puolivälieräsarjan seitsemännessä ottelussa HIFK:ta vastaan 0+2 tehot. Kahdeksaan otteluun ruotsalainen on iskenyt kuusi tehopistettä. Runkosarjassa 55 otteluun syntyi 21 maalia ja yhteensä 40 pistettä.

Pelicansin maalilla voiton takuumies oli maalivahti Niklas Kokko. Kesken kauden Kärpistä Lahteen siirtynyt maalivahti torjui kamppailussa 18 kertaa. Tomi Karhunen koppasi myös 18 laukausta vieraiden maalilla.

Välieräsarja jatkuu lauantaina Oulussa. Neljällä voitolla finaaleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga