Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kaataako Pelicans korkean muurin? – Jättimäiset panokset Lahden kiekkoillassa

Niko Hovinen HIFK:n maalilla.
AOP

Liigassa pelataan ensimmäinen ratkaiseva seitsemäs ottelu tiistaina, kun Lahdessa Pelicans ja Helsingin IFK kohtaavat toisensa. Ottelusarjassa on nähty jo nyt historiallinen nousu, kun Helsingin IFK on noussut 3-0 -tappioasemasta sarjassa tasoihin. Vain yksi joukkue Liigan pudotuspelien historiassa on onnistunut nousemaan sarjavoittoon oltuaan 3-0 -sarjassa ensin tappiolla ja tämä oli Espoon Blues vuonna 2012. 

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK on lähellä jättimäistä yllätystä. HIFK on noussut kolmen tappion takaa puolivälieräsarjassa tasoihin Tommi Niemelän valmentamaa Lahden Pelicansia vastaan. Seitsemänteen otteluun Pelicansilla on kuitenkin kotietu. Isku Areenassa Pelicans on voittanut sarjan kolmesta aiemmasta ottelusta kaksi ja jäänyt kertaalleen nollille.

HIFK:n nousun avain löytyy puolustuspelaamisesta, sillä kolmeen voitettuun otteluun joukkue on päästänyt vain kaksi maalia. Peltonen vaihtui ottelusarjan kolmanteen otteluun HIFK:n maalille Niko Hovisen. Hovinen hävisi ensimmäisen kamppailun vieraissa, kun Lars Bryggman laukoi jatkoerässä 3-2 -voittomaalin, mutta tämän jälkeen tilillä on nollapeli ja kaksi päästettyä maalia. Pelicansilta maalinteossa Hovista vastaan on kolmeen edelliseen otteluun onnistuneet vain Leevi Tukiainen sekä Kasper Puutio.

Peltosen valmentaman miehistön tähtikenttä ottelusarjassa on ollut kokeneen Juha Jääskän johtama kenttä. Kristian Vesalainen laukoi voittomaalin neljännessä ottelussa ja viidennessä ottelussa kanadalaishyökkääjä Vincent Marleau naulasi 1-0 -voittomaaliksi jääneen osuman Jääskän syötöstä Lahdessa. Jääskä teki kuudennessa ottelussa 1-1 -tasoitusmaalin ja Jori Lehterä naulasi voittomaalin jatkoerässä.

Ottelun voittaja kohtaa välieräsarjassa Oulun Kärpät. Taistelu Liigan finaaleihin pääsystä käynnistyy tänään voittavalla joukkueella perjantaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga