Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on kova kiinnitys! – romuluinen laitahyökkääjä jatkosopimukseen NHL:n superjoukkueen kanssa

Colorado Avalanche juhlii maalia.
AOP

Yksi NHL:n tämän kauden suurimmista mestarisuosikeista eli Colorado Avalanche on tehnyt merkittävän kiinnityksen ensi kaudeksi. Avalanche kiinnitti jatkosopimukseen romuluisen NHL-veteraanin, joka nousi kesken tämän kauden AHL:stä NHL-miehistöön tuomaan kovuutta.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche taistelee tälläkin kaudella NHL:n läntisen konferenssin voitosta. Joukkue koki tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa kuitenkin ikävän tappion, kun Columbus Blue Jackets oli vahvempi 4-1 -lukemin. Tämä tappio heikensi merkittävästi Avalanchen mahdollisuuksia taistella konferenssin voitosta runkosarjan osalta.

Ensi kaudeksi Avalanchen GM Chris MacFarland teki todella merkittävän kiinnityksen alaketjuihin, kun joukkue pääsi sopimukseen laitahyökkääjä Chris Wagnerin kanssa. Wagner on urallaan pelannut NHL:ssä 370 ottelua ja iskenyt näihin 65 tehopistettä. Tällä kaudella NHL:ssä Wagner on laukonut kymmeneen otteluun maalin ja kerännyt yhteensä kaksi tehopistettä.

Wagner tienaa ensi kaudesta saman kuin tästäkin kaudesta eli 775 tuhatta dollaria. Koko urallaan hyökkääjä on tienannut lähes yhdeksän miljoonaa dollaria.

Wellesleyn kaupungista, Massachusettsista kotoisin oleva yhdysvaltalaishyökkääjä oli Anaheim Ducksin viidennen kierroksen varaus kesältä 2010. Oikealta laukova 183 senttiä pitkä hyökkääjä on Ducksin ja Avalanchen lisäksi edustanut Boston Bruinsia sekä New York Islandersia NHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL