Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen uutinen! – NHL:n supertähti palaamassa kaukaloon

Tomas Hertl San Jose Sharks kiertää LA Kingsin Olli Määttää
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights on viime aikojen vahvojen otteiden puolesta sinetöinyt asemaansa pudotuspeleissä. Golden Knightsilla oli NHL:n tähdistöviikon jälkeen hieman heikompi jakso meneillään, mutta viimeisen kahden viikon aikana hallitseva mestari on osoittanut piristymisen merkkejä. 

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights on viime aikoina ollut todella kovassa vireessä. NHL:n Tyynenmeren divisioonassa Golden Knights on tiukentanut otettaan kolmanteen sijaan. Golden Knights käy kolmannesta sijasta taistelua yhdessä Los Angeles Kingsin kanssa, sillä Edmonton Oilers ja Vancouver Canucks ovat karanneet jo liian kauas.

Golden Knightsin vahva vire käynnistyi 10. maaliskuuta pelatusta kotiottelusta Detroit Red Wingsiä vastaan. Tästä ottelusta eteenpäin Golden Knights on hävinnyt vain kolmesti 13 otteluun. Tappioista yksi on tullut jatkoajan jälkeen. Tällä hetkellä hallitseva mestari on kolmen ottelun voitto- ja seitsemän ottelun pisteputkessa.

Cassidyn valmentama miehistö jatkaa kauttaan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Golden Knights kohtaa vieraissa Arizona Coyotesin.

Otteluun hallitseva Stanley Cup -mestari saattaa saada todellisen supervahvistuksen. Golden Knights hankki siirtojen takarajalla jättikaupassa Tomas Hertlin San Jose Sharksista riveihinsä. 30-vuotias tshekkihyökkääjä on kärsinyt alavartalovammasta tammikuun lopulta alkaen, mutta on näillä näkymin valmis palaamaan askiin tällä viikolla.

– Ei tiedä vielä vastausta siihen, että pelaako Hertl vierasottelussa. Nyt hänellä on jo pari vahvaa harjoitusta alla, mutta onko hän matkustamassa vieraspeliin, niin se jää nähtäväksi. Joka tapauksessa hän on ottanut isoja askelia eteenpäin, kertasi päävalmentaja Cassidy.

Hertl on pelannut NHL:ssä yhteensä 712 ottelua ja iskenyt näihin 218 maalia sekä yhteensä 484 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan hyökkääjä on paukuttanut 74 tehopistettä 77 otteluun. Kertaakaan urallaan tshekkiläinen ei ole ollut yli piste per pelaaja NHL:ssä. Sharks varasi Prahassa syntyneen hyökkääjän kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudessa vuorolla 17.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL