Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaapot kohtasivat NHL:ssä – NY Rangers hienoon kotivoittoon

New Jersey Devilsin suomalaismaalivahti Kaapo Kähkönen ja New York Rangersin Chris Kreider.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa viiden ottelun mittainen kierros. New Yorkissa pelattiin paikallisottelu, kun New York Rangers isännöi toista kertaa kuukauden sisään New Jersey Devilsiä. Joukkueet kohtasivat viime kevään pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella. Tuolloin Devils oli seitsemän ottelun mittaisessa sarjassa parempi. Viimeisen kuukauden kohtaamiset ovat menneet kuitenkin Rangersille.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers otti todella ison voiton NHL:ssä. NHL:n itäistä konferenssia johtava Rangers voitti vaiherikkaassa ottelussa tällä kaudella jo valmentajaa vaihtaneen New Jersey Devilsin. Rangers oli Travis Greenin valmennuksessa olevaa joukkuetta vahvempi kolmannen erän lopun maalilla 4-3 -lukemin.

Rangersille voitto oli jo 51. tällä kaudella. Joukkue nousi samalla 106 pisteeseen ja johtaa koko itäistä konferenssia kolmen pisteen erolla Boston Bruinsiin. Kummallakin joukkueella on runkosarjaa vielä kuusi ottelua jäljellä. Rangers johtaa NHL:n koko runkosarjaa pisteen erolla Dallas Starsiin, jolla on 76 otteluun kasassa 105 pistettä.

Kotijoukkue sai otteluun vahvan alun, kun Rangers iski kaksi maalia ensimmäiseen erään. Toinen erä ottelusta oli Devilsin, sillä vieraat osuivat kolmesti alle kymmeneen minuuttiin. Kolmannen erän alussa Rangers nousi tasoihin ja lopulta voittoon kolmannen erän lopun ylivoimamaalilla.

Rangersin ykköstähti ottelussa oli voittomaalin laukonut Chris Kreider. Kreider laukoi lähietäisyydeltä pelivälineen ohi Kaapo Kähkösen, joka siirtyi Devilsiin NHL:n siirtojen takarajalla San Jose Sharksista. Rangersilta venäläistähti Artemi Panarin ja tähtipuolustaja Adam Fox iskivät 1+1 tehot. Kaksi muuta maalia menivät entisten kärkivarausten nimiin, kun Alexis Lafreniere laukoi kauden 26. osumallaan Rangersin 2-0 -johtoon ja Kaapo Kakko tasoitti kolmannessa erässä ottelun 3-3’n. Kakolle maali oli kauden 13.

Devilsiltä maalinteossa onnistuivat Ondrej Palat, Brendan Smith ja kapteeni Nico Hischier. Ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt syötti ottelussa kaksi maalia ja rikkoi 50 syöttöpisteen rajan tällä kaudella. Kähkönen koppasi kiekon ottelussa yhteensä 37 kertaa, kun venäläismaalivahti Igor Shesterkin torjui kotijoukkueen maalilla voiton eteen 17 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL