Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki palasi voittojen tielle! – ”Yllättävä sankari…”

Vancouver Canucksin Dakota Joshua iski kaksi maalia Anaheim Ducksia vastaan.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli NHL:n läntisen konferenssin voitosta taisteleva Vancouver Canucks palasi voittojen tielle. Canucks kaatoi kotikentällään Tyynenmeren divisioonan sisäisessä kamppailussa Anaheim Ducksin todella tiukan ottelun jälkeen. Canucks on varmistanut jo ennen sunnuntain kamppailua paikkansa pudotuspeleissä.

Rick Tocchettin valmentama Vancouver Canucks katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputkensa NHL:ssä. Canucks palasi sunnuntaina voittojen tielle kotiyleisönsä edessä kaatamalla Anaheim Ducksin. Canucks oli kolmannen erän lopun osumalla Greg Croninin valmentamaa miehistöä parempi 3-2 -lukemin.

Ottelun avauserässä nähtiin yksi maali, kun kotijoukkue karkasi johtoon. Toisessa erässä Canucks kasvatti johdon jo kahteen maaliin, mutta kolmannen erän alussa Ducks nousi tasoihin. Kolmannen erän jälkimmäisellä kympillä Canucks sai enemmän otetta kamppailusta ja värkkäsi lopulta lähietäisyydeltä voittomaalin reilut kaksi minuuttia ennen loppua.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli Dakota Joshua, joka iski kaksi maalia ja vastasi joukkueensa voittomaalista kolmannessa erässä. Joshua nosti koko kauden maalimääränsä 15 osumaan. Joshua on tuplannut tällä kaudella koko uransa maalimäärän. 176 otteluun Toronto Maple Leafsin kesän 2014 viidennen kierroksen varaus on iskenyt NHL:ssä 30 maalia ja yhteensä 60 tehopistettä.

Canucksin kolmannesta maalista vastasi Brock Boeser, jolle avauserässä syntynyt maali oli kauden 38. osuma. Latvialaismaalivahti Arturs Silovs torjui 20 kertaa kotijoukkueen maalilla.

Ducksilta maalinteossa onnistuivat kanadalaiset, kun Mason McTavish iski 2-2 -tasoituksen ja Ducksin avausmaalin ottelussa laukoi puolustaja Olen Zellweger. Entiselle ykköskierroksen varaukselle maali oli uran ensimmäinen NHL:ssä. Lukas Dostal torjui vieraiden maalilla yhteensä 27 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL