Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n pistepörssin kärkikahinoihin noussut supertähti sai hienon maininnan!

Philadelphia Flyers jäi Connor McDavidin tähdittämän Edmonton Oilersin jalkoihin.
AOP

NHL:ssä runkosarja lähenee loppuaan, sillä runkosarjaa on enää jäljellä vaivaiset 1,5 viikkoa. Pudotuspelipaikoista on lähes puolet jo lyöty lukkoon eikä kummassakaan konferenssissa ole enää kuin yksi paikka käytännössä jaossa. Yksi pudotuspeleihin paikkansa varmistanut joukkue on Edmonton Oilersin, jonka supertähti pelasi murskaavan viikon maailman parhaassa jääkiekkoliigassa.

Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid valittiin menneen peliviikon ykköstähdeksi NHL:ssä. Kakkostähdeksi valittiin hallitsevan Stanley Cup -mestarin Vegas Golden Knightsin maalivahti Logan Thompson. Kolmostähti meni New York Rangersin loistavaa kautta pelaavalle Alexis Lafrenierelle.

McDavid nousi viimeistään menneellä viikolla tiukasti NHL:n pistepörssin voittotaisteluun mukaan. Kanadalainen supertähti iski kolmeen viikon otteluun kolme maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä. McDavid on kerännyt tällä kaudella yhteensä 96 syöttöpistettä ja tällä kaudella hyökkääjästä saattaa tulla NHL:n historian neljäs pelaaja, joka rikkoo sadan syöttöpisteen rajan yhden kauden aikana.

Kakkostähdeksi valitti Thompson torjui viikolla kolme ottelua ja kaikista näistä voiton Golden Knightsille. Otteluissa Thompsonin torjuntaprosentti oli maaginen 97,1 ja päästettyjen maalien keskiarvo huima 0,98. Golden Knights on voittanut tällä kaudella 41 ottelua ja nousi vahvalla viime viikon suorittamisella Tyynenmeren divisioonassa kolmannelle sijalle.

Entinen ykkösvaraus eli Rangersin Lafreniere pelaa uransa tehokkainta kautta NHL:ssä. Quebecin provinssista kotoisin oleva Lafreniere iski viikolla kolmeen otteluun viisi maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Kanadalaisella kesän 2020 ykkösvarauksella on kasassa 25 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä. Tehopisteissä hyökkääjä on rikkonut aiemman ennätyksen jo nyt 13 pisteellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL