Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjän päävalmentajalta yksinkertainen näkemys – ”Meidän on otettava riskejä…”

Minnesota Wildin päävalmentaja John Hynes.
AOP

NHL:ssä nähtiin myöhään lauantai-iltana todella tiukka otatus NHL:n läntisen konferenssin puolella, kun Minnesota Wild isännöi Vegas Golden Knightsia. Ottelussa ei maaleilla juhlittu, mutta ottelu tarjosi todella paljon viihdettä yleisölle. Kamppailuun saatiin todella mielenkiintoinen ratkaisu, kun tällä kertaa Wildin todella suuren riskin temppu ei onnistunut.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti NHL:ssä todella maukkaan vierasvoiton. Golden Knights nappasi viidennen voiton kuuteen edelliseen otteluun ja venytti pisteputkensa kuuteen, kun joukkue kaatoi Minnesota Wildin. Golden Knights oli John Hynesin valmentamaa miehistöä parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin.

Wild menetti ottelussa kaikki pisteet, sillä Golden Knights teki jatkoajalla maalinsa tyhjiin kotijoukkueen hakiessa voittomaalia ilman maalivahtia.

– Me tarvitsimme tästä ottelusta emmekä olisi olleet tyytyväisiä yhteen pisteeseen. Nyt hommat eivät vaan menneet meidän eduksemme, kertasi Wildin maalilla torjunut Filip Gustavsson.

Wild onnistui aiemmin talvella voittamaan ottelun jatkoajalla otettuaan maalivahdin pois jatkoajalla. Tuolloin Wildin 4-3 -voittomaalin Nashville Predatorsia vastaan iski Matthew Boldy.

– Se missä olemme tällä hetkellä sarjataulukossa vain tarkoittaa sitä, että meidän on otettava riskejä. Nyt yritimme parhaalla mahdollisella tavalla voittaa ottelun pistämällä parhaat pelaajat kentälle, mutta se ei onnistunut, kertasi Hynes ratkaisua ottaa maalivahti pois jatkoajalla.

Wild on tällä hetkellä viimeisestä pudotuspelipaikasta kahdeksan pistettä jäljessä, kun otteluja on yhdeksän jäljellä.

– Meidän täytyy vain voittaa pelejä ja pyrkiä saamaan kaksi pistettä jokaisesta ottelusta kokoon sekä saada apuja muilta joukkueilta, Hynes näki.

Wildin ainoasta maalista ottelussa vastasi toisen erän lopun ylivoimalla Kirill Kaprziov.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL