Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Riskipeli kostautui! – NHL:n hallitseva mestari upotti Minnesotan laivan

Vegas Golden Knightsin Jonathan Marchessault.
AOP

NHL:ssä nähtiin myöhään lauantai-iltana todella tiukka otatus NHL:n läntisen konferenssin puolella, kun Minnesota Wild isännöi Vegas Golden Knightsia. Ottelussa ei maaleilla juhlittu, mutta ottelu tarjosi todella paljon viihdettä yleisölle. Kamppailuun saatiin todella mielenkiintoinen ratkaisu, kun tällä kertaa Wildin todella suuren riskin temppu ei onnistunut.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti NHL:ssä todella maukkaan vierasvoiton. Golden Knights nappasi viidennen voiton kuuteen edelliseen otteluun ja venytti pisteputkensa kuuteen, kun joukkue kaatoi Minnesota Wildin. Golden Knights oli John Hynesin valmentamaa miehistöä parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin.

Ottelussa Golden Knights sai nauttia voittomaalin tyhjiin, kun Wild lähti hakemaan jatkoajan viimeisillä minuuteilla ratkaisua ilman maalivahtia neljällä kolmea vastaan. Wild ei saanut yhtään merkittävää maalintekopaikkaa luotua vaan lopulta kanadalaishyökkääjä Jonathan Marchessault pääsi lyömään omalta puolustusalueelta kiekon tyhjään kotijoukkueen maaliin.

Tällä tavalla syntyneestä maalista Golden Knights sai kaksi pistettä ja Wild menetti normaalisti jatkoajalle etenevästä ottelusta luvatun pisteen.

Varsinaisella peliajalla Wild johti ottelua toisen erän lopun ylivoimamaalilla 1-0 -lukemin, kun Kirill Kaprizov iski kauden 37. maalinsa. Kaprizov iski Wildin johtoon viiden minuutin ylivoimalla, kun hetkeä aiemmin Golden Knightsin tähtisentteri Jack Eichel oli ajettu ulos keihästämisestä.

Kolmannessa erässä reilut kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä vieraat nousivat Michael Amadion osumalla tasoihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL